6 filme cu Kurt Russell, îndrăgitul actor american

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 17 mar 2023, 10:27

Kurt Russell este un actor american ce a devenit faimos pentru rolurile sale celebre în producții cinematografice precum "Bonanza", "Dennis the Menace" și "The Dick Powell Theatre", iar acestea sunt alte filme celebre în care a apărut.

Kurt Russell este un celebru actor

ce împlinește astăzi 72 de ani, ce se poate mândri cu o carieră de peste patru decenii. Primul rol pe care acesta l-a avut a fost la vârsta de 10 ani, iar începând de atunci acesta a apărut în numeroase filme și seriale ce i-au animat pe oameni. 

Citește și: Şengül din serialul Totul pentru familia mea, prima apariție pe platourile de filmare după accidentul suferit recent! Iată cum arată îndrăgita actriță Fadik Sevin Atasoy și cine sunt colegii care au grijă de ea!

Filme cu Kurt Russell în rol principal

Citește și: Soțul milionar al Alinei Vidican, cadou de sute de mii de dolari pentru ea! Nu se uită la bani

Forrest Gump

Producția cinematografică începe de la o simplă pană ce cade la picioarele lui Forrest, pană pe care acesta o ia și o pune în geanta sa.

Restul acțiunii va fi despre cum bărbatul stând pe bancă, în așteptarea autobuzului, își povestește viața ce se aseamănă cu pana luată de vânt. 

Grindhouse

Filmul este unul compus din două lungmetraje, ,,Death Proof", care este un film despre un psihopat cunoscut sub numele de Cascadorul Mike, ce răpește femei frumoase și le ucide făcând cascadorii cu mașina și pelicula ,,Planet Terror", ce aduce în atenția spectatorilor povestea unei femei

ce are o armă automată în loc de un picior, ce luptă alături de partenerul ei specialist în arte marțiale împotriva unei armate de zombie. 

Dreamer

Ben Crane a fost un om ce creștea caii, fiind un mare iubitor de animale, fiind și dresor de animale, cu talente ce sunt irosite. Dreamer a fost o iapă ce i-a ajuns la suflet bărbatului, mai ales prin viitorul strălucit pe care părea să îl aibă până în momentul în care și-a rupt un picior. Proprietarul iepei a considerat-o moartă în acel moment așa că Ben o ia în grija sa, fiindu-i oferită după concedierea sa. Ben are însă o fată ambițioasă, Cale, ce își dorește să readucă cele două suflete împreună, câștigând Cupa Crescătorilor de Cai.

Citește și: 5 filme de acțiune pentru un weekend plin de suspans. Lista cu cele mai noi și populare titluri

Filme cu Kurt Russell în rol secundar

Once Upon a Time in Hollywood

Acțiunea filmului are loc în anul 1969, atunci când industria cinematografică începe să se schimbe și să evolueze, însă vedeta TV Rick Dalton și dublura care îi interpretează cascadoriile, Cliff Booth, sunt luate prin surprindere și nepregătiți. Cei doi încearcă să strălucească, în ciuda schimbărilor ce au loc, atunci când actrița Sharon Tate, vecina lui Dalton, este implicată într-o poveste ce a zguduit America, mai exact crimele odioase ale clanului Charles Mason. 

Vanilla Sky

David Aames este un bărbat frumos, cu un farmec aparte, ce trece prin viață cu o ușurinți nemaivăzută, tocmai din pricina acestor aspecte. Este un tânăr bogat, jurnalist-antreprenor și deși pare că are tot ce își poate dori, acesta ajunge să realizeze că îi lipsește ceva din viața lui perfectă, fata potrivită care să îi fie alături. Filmul ne artă o noapte în care David o întâlnește pe fata visurilor sale, dar o pierde datorită unei mici greșeli. 

6 filme cu Kurt Russell, îndrăgitul actor american

Interstate 60

A început ca o dorință, a devenit o aventură, și s-a sfârșit ca o ultimă călătorie, așa poate fi descris această producție cinematografică. Neal Oliver este un tânăr artist ce și-a urmat visul, chiar dacă tatăl său nu a fost de acord cu asta, dar totul se va schimba atunci când se întâlnește cu One Wish Grant, ce îndeplinește o dorință de persoană. Neal vrea să găsească răspunsuri în urma întâlnirii sale, așa că ajunge să călătorească pe inexistenta Autostrada 60, unde ajunge să își caute jumătat, urmărind panourile cu aceasta. 

Citește și: Cine sunt cei mai populari actori din telenovele turcești. Iată serialele turcești pe care le poți vedea la Kanal D

Sursa: cinemagia.ro , F acebook Kurt Russell fans 

 


Raed Arafat a fost invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, unde a răspuns acuzațiilor primite în legătură cu tragedia de la Colectiv, demontând informațiile care au circulat și spunând, clar și răspicat, că nu este vinovat pentru ceea ce s-a întâmplat.