5 filme de acțiune pentru un weekend plin de suspans. Lista cu cele mai noi și populare titluri

Author: Bianca Vidoi

5 filme de acțiune pentru un weekend plin de suspans

Sursa: PixaBay

Weekendul se apropie, iar oamenii își doresc să se relaxeze, iar cea mai potrivită activitatea este vizionarea unui film, iar acestea sunt cele mai noi și populare filme de acțiune.

Vizionarea unui film poate fi foarte

relaxant, dar și captivant, fiind astfel activitatea preferată a oamenilor în momentele libere. Iată care sunt cele mai noi și populare titluri de filme de acțiune.

Citește și: Cine este și câți ani are Sarp, fiul lui Ahmet Yilmaz din serialul Totul pentru familia mea! Iată cine este superba actriță care i-a furat inima chipeșului Atakan Özkaya!

Cele mai noi filme de acțiune

Citește și: Soțul milionar al Alinei Vidican, cadou de sute de mii de dolari pentru ea! Nu se uită la bani

Creed III

Adonis Creed a dominat lumea boxului și s-a bucurat de succes în carieră, dar și în viața sa personală, dar totul avea să se schimbe atunci când un prieten din copilărie și fost fenomen al boxului,

Damian, reapare în viața lui după ce a ieșit din închisoare. Adonis vrea să demonstreze cine este cel mai bun în ring așa că vor avea parte de o confruntare ce scoate la suprafață problemele din trecutul celor doi. Adonis pune tot ceea ce are în acest joc, mai ales cariera sa, însă Damian nu are nimic de pierdut din această luptă.

Assassin Club

Morgan Gaines este un asasin ce

a primit un contract uriaș, adică să ucidă șapte persoane, aflând pe parcurs că aceste șapte persoane au contracte ca să îl omoare pe el. Singura cale de scăpare este să lase în urmă o dâră de cadavre și să îl găsească pe cel care le-a înscenat totul. Morgan începe să își pună în aplicare planul, urmând astfel să elimine țintele, însă astfel va da peste jumătatea sa, Sophie. Oare va reuși Morgan să își salveze viața?

Plane

Brodie Torrance este un pilot ce reușește să salveze pasagerii de un fulger ce îi putea omorî pe toți, realizând o aterizare forțată pe o insulă sfâșiată de răsboi, dar acesta este doar începutul. Pasangerii vor fi luați ostatici de rebeli, iar singura persoană pe care Torrance se poate baza pentru ajutor este Louis Gaspare, un criminal transportat de FBI. 

Citește și: Cine sunt cei mai populari actori din telenovele turcești. Iată serialele turcești pe care le poți vedea la Kanal D

Cele mai populare filme de acțiune, pentru un weekend plin de suspans

Oldboy

Ho Dae-su se îmbată de ziua fiicei sale și ajunge la secția de poliție, loc unde cel mai bun prieten al său, No Joo-hwan, îl scoate din arest și, în timp ce sună acasă dintr-o cabină telefonică, Dae-su dispare, fiind răpit și ținut într-o cameră timp de 15 ani. După ce este eliberat, i se dau haine, bani și un celular, iar în drumul său va ajunge într-un restaurant unde face cunoștință cu Mido, o bucătăreasă, ajungând amândoi să se îndrăgostească unul de altul, însă acesta vrea să descopere cine este persoana ce l-a captivat.

Valentina, copila de 12 ani cautata azi-noapte de parinti si politie, a fost gasita acasa la iubitul ei, un tanar de 24 de ani

The Martian 

În timpul unei misiuni pe Marte, astronautul Mark Watney este considerat mort, fiind o victimă a unei furtuni puternice, însă acesta reușește să supraviețuiască descoperă că a fost lăsat singur pe planetă. Proviziile nu erau suficiente și astfel este nevoit să-și folosească inteligența și forța interioară pentru a rămâne în viață și a găsi o cale prin care mesajul său de ajutor să ajungă pe Pământ. Va reuși acesta să scape de pe Marte? 

Citește și: Documentare impresionante despre natură. Explorează cele mai frumoase locuri de pe planetă

Sursa: cinemagia.ro

 


Raed Arafat a fost invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, unde a răspuns acuzațiilor primite în legătură cu tragedia de la Colectiv, demontând informațiile care au circulat și spunând, clar și răspicat, că nu este vinovat pentru ceea ce s-a întâmplat.