5 lucruri interesante despre Paco Rabanne. Celebrul designer a încetat din viață la 88 de ani

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 07 feb 2023, 09:57
5 lucruri interesante despre Paco Rabanne
Sursa: Facebook Paco Rabanne

Paco Rabanne a fost un cunoscut designer de modă, piesele sale vestimentare fiind apreciate de milioane de oameni, iar acestea sunt câteva lucruri interesante despre el.

Paco Rabanne a fost un cunoscut creator de modă ce a murit la vârsta de

88 de ani, iar acestea sunt 5 lucruri interesate despre acesta.

Citește și: Celebrul designer Paco Rabanne a murit la vârsta de 88 de ani: „Moștenirea sa va rămâne o sursă constantă de inspirație”

Paco Rabanne a încetat din viață la 88 de ani

Paco Rabanne a fost un designer cunoscut pentru creațiile sale vestimentare unice, dar și pentru

parfumurile pe care acesta le-a creat. Acesta s-a stins din viață la vârsta de 88 de ani, în Portsall, Franța, iar cauza morții sale nu a fost făcută publică până în prezent.

Creatorul de modă s-a născut la data de 18 februarie 1934, iar acesta a început să fie cunoscut pentru piesele sale vestimentare au început să atragă atenția, având culori metalice și a colecțiilor sale ce au fost inspirate din epoca spațială.

Mama sa a fost cea ce l-a îndrumat spre această carieră, mai ales că și aceasta împărtășea pasiunea pentru modă, colaborând la rândul ei cu Givenchy, Balenciaga și Dior, după ce familia s-a mutat în Franța. Încă de la vârsta de 5 ani băiatul a început să admire ceea ce face mama lui, așa că a început să își creeze propriul nume, ce a ajuns să fie recunoscut de milioane

de oameni.

Citește și: Emilia Ghinescu și partenerul ei de viață, pregătiți să meargă la altar, după 13 ani de relație. Când va avea loc marele eveniment: ”Prin toamnă”

Citește și: Ce se întâmplă cu Theo Rose în ultimul trimestru?! Artista, în lacrimi: „Copilul meu nu știu ce are”

Lucruri interesante despre celebrul designer

Deși toată lumea a auzit măcar de câteva ori de numele Paco Rabanne, fie când este vorba despre creațiile excentrice ale acestuia, fie când este vorba despre parfumurile sale răpitoare, acesta are mici secrete pe care oamenii nu le-au aflat încă.

Înainte ca marele creator de modă să fie recunoscut în toată lumea pentru creațiile sale avangardiste, acesta a fost arhitect. La mijlocul anilor 1950, acesta a urmat cursurile unei școli de arhitectură, iar după ce a absolvit acesta a început să lucreze ca și arhitect în Franța. Această meserie l-a ajutat după să creeze piese unice de vestimentație, încorporând diferite materiale și tehnologii revoluționare.

Între anii 1970-1980, Paco Rabanne a colaborat cu mai mulți pictori precum Salvador Dali și Pablo Picasso pentru a crea piese cu adevărat unice. Acesta a fost și printre primii creatori de modă ce au încorporat îmbrăcămintea sport în modă.

Cu ce averi se laudă actorii din serialul sud-coreean „Jocul Calamarului” de pe Netflix, cea mai populară producție a anului 2021

Acest geniu al modei a crezut că a avut mai multe vieți și că a venit de pe planeta Altair, în urmă cu 78.000 de ani în urmă, dar asta nu este tot ce credea designerul. Paco Rabanne credea că acesta a fost un preot egiptean, că s-a întâlnit cu extratereștrii, dar și că l-a asasinat pe Tutankhamon.

Citește și: Se dau 3.000 de lei din martie. Tanczos Barna a anunțat cine sunt beneficiarii

Surse: Facebook Paco Rabannedescopera.ro, europafm.ro

 


Raed Arafat a fost invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, unde a răspuns acuzațiilor primite în legătură cu tragedia de la Colectiv, demontând informațiile care au circulat și spunând, clar și răspicat, că nu este vinovat pentru ceea ce s-a întâmplat.