4 filme de top care au fost filmate în România

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 01 dec 2022, 12:41

4 filme de top care au fost filmate în România

Sursa: unsplash

Țara noastră este locul pe care specialiștii din afară îl aleg pentru a filma unele dintre cele mai impresionante producții cinematografice.

România a fost aleasă de multe ori platou de filmare, având deja un renume pentru frumusețea sa și modul unic prin care aduce la viață orice  film.

Citește și: Cine sunt actorii români din serialul Wednesday, de pe Netflix. George Burcea face parte din distribuție. Vezi ce rol interpretează

Filme artistice care au fost filmate în România

Cold Mountain

Cold Mountain este o producție cinematografică ce a apărut în anul 2003 și puțini știu că acesta a fost filmat în România, mai exact în munții Carpați, Râșnov și satul Reci.

Acțiunea are loc în anii 1860, în America, un loc afectat de război. Filmul urmărește povestea a trei oameni ce vor avea nevoie unul de celălalt pentru a supraviețui. Primul personaj pe care îl cunoaștem este soldatul din Confederație, Inman, ce a fost rănit pe câmpul de luptă și se întoarce la femeia pe care o iubește, Ada. În drumul acestuia către iubire, Inman întâlnește rebeli și sclavi, ticăloși de toate felurile, profitori, oameni pe care războiul i-a schimbat, iar spre surprinderea lui, nici Ada nu mai e fata delicată pe care a lăsat-o.

Ada a trebuit să apere ferma tatălui ei, iar în ajutorul ei a sărit Ruby, ce va ajunge să aibă un rol foarte important în film.

The Brothers Bloom

The Brothers Bloom este un film ce a apărut pe marile ecrane în urmă cu 14 ani, în anul 2008, iar acțiunea acestuia a fost filmat în țara noastră, în Sinaia, Constanța și București.

Frații Bloom sunt doi escroci ce vor să ma idea o singură lovitură înainte de a se opri din aceste acțiuni ilegale și au găsit victima perfectă, Penelope, o milionară excentrică ce are în posesie lucruri extrem de valoroase.

Cei doi frați au avut parte de o copilărie nu foarte fericită, iar aceștia au găsit o scăpare în aceste ilegalități pe care le fac, iar atunci când au descoperit-o pe Penelope, a cărei avere este uriașă, nici că se putea mai bine. Însă lucrurile nu merg așa cum trebuie, iar unul dintre frați ajunge să se îndrăgostească de frumoasa fată.

Citește și: 4 filme cu Scarlett Johansson. Interpreta lui „Black Widow” e una dintre cele mai frumoase actrițe de la Hollywood

Seriale de top filmate în țara noastră

Wednesday

Serialul ce a făcut furori încă din prima zi în care a apărut, Wednesday, a fost filmat în România, iar fanii au fost uimiți de locurile alese pentru a crea o atmosferă morbidă. Locațiile în care s-au filmat scene celebre din acest serial sunt Universitatea Politehnica din București, Castelul Cantacuzino din Bușteni, Grădina Botanică, Casa Monteoru și gara din Sinaia.

Wednesday Addams este elevă a Academiei Nevermore, iar fata vrea să rezolve crimele ce au rămas încă un mister, cu ajutorul abilității paranormale pe care o are. Aceste crime pe care alege să le dezlege sunt unele ce au terorizat oamenii o perioadă îndelungată, dar și un mister la care au luat parte părinții ei, în urmă cu 25 de ani.

Django

Django este un serial cu 10 episoade a cărui acțiune este filmată în țara noastră, de către români. Numeroase locații spectaculoase din țară au fost folosite la filmări, precum satul Racoș, lângă Brașov, București și zona Dobrogei.

Acțiunea filmului se desfășoară în Vestul Sălbatic al Americii anilor 1870, după Războiul Civil, iar personajele formează un  oraș rebel populat de refugiați din toate rasele și credințele. Django apare în acest serial în căutarea fetei sale, fiind încă traumatizat de moartea familiei sale ce s-a întâmplat în urmă cu 8 ani, când acesta era în război. Fiica lui a supraviețuit și a ales să se ascundă în acel oraș rebel, însă nu totul e așa cum pare. Îl va primi aceasta în viața ei sau va fi mai important siguranța orașului?

Citește și: 4 filme cu Ben Stiller pe care nu trebuie să le ratezi

4 filme și seriale cu Miley Cyrus. A fost idolul adolescenților în urmă cu 15 ani

Surse: cinemagia.ro, playtech.ro, protv.ro

 

 

 


Cristina și Radu au parte de primele tensiuni, în Casa iubirii! Ce anume a supărat-o pe tânăra concurentă! Iată ce decizie au luat cei doi în privința relației lor! „M-a deranjat în camera roșie un gest pe care l-ai făcut!”

Primele momente tensionate pentru Cristina și Radu! Tânăra a mărturisit ce anume a deranjat-o la comportamentul partenerului ei. Iată ce se va întâmpla cu idila lor în Casa iubirii!

Cookies