4 filme cu Woody Allen. A jucat în Hannah and Her Sisters

Author: Bianca Vidoi

4 filme cu Woody Allen

Sursa: Facebook Woody Allen

Woddy Allen este cunoscut pentru înclinația sa pentru umor, iar majoritatea filmelor în care apare sunt comedii extrem de savuroase.

Woody Allen s-a lansat în industria cinematografică în anul 1964, iar de atunci a apărut și a regizat zeci de filme pe care toată lumea ar trebui să le vadă.

Citește și: 4 filme de top care au fost filmate în România

Filme cu Woody Allen în rolul principal

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Manhattan Murder Mystery

Larry Lipton este un editor de carte de New York și este căsătorit cu Carol.

Carol este o persoană căreia îi plac noile experiențe, dar Larry nu este la fel de deschis ca și iubita lui soție. Femeia află că un vecin și-a omorât soția, iar prima dorință a acesteia a fost să deslușească misterul, însă Larry crede că toate teoriile și suspiciunile lui Carol sunt lipsite de sens, așa că vor descoperi împreună adevărul.

Anything Else

Producția cinematografică aduce pe marile ecrane o poveste de dragoste unică.

Filmul spune povestea unui tânăr ce își dorește să fie scriitor, dar în cale îi apare marea iubire. Fata de care visătorul se îndrăgostește este liberă și lipsită de prejudecăți, iar din această cauză este mult mai greu să poată face relația să funcționeze, iar singura variantă este de a da de două ori mai mult pentru ca această poveste de dragoste să țină până la adânci bătrâneți.

Citește și: 4 filme cu Jenna Ortega, interpreta lui Wednesday din serialul cu același nume

Filme cu Woody Allen în rol secundar

Hannah and Her Sisters

Hannah împreună cu surorile ei mai mici, Lee și Holly vor avea parte de trei cine succesive de Ziua Recunoștinței ce le vor marca pe viață. Lee are o aventură cu soțul lui Hannah, Elliot și încearcă să pună capăt romantismului ei cu artistul Frederick. Holly este frustrată de lipsa ei de împlinire în carieră și de dependența ei din ce în ce mai mare de generozitatea din partea lui Hannah, în timp ce este curtată de Mickey. Oare cele trei surori vor avea parte de un final fericit?

Lucrezia, femeia care l-a fascinat pe Lorenzo Magnificul! Ce spune despre aceasta actrita care o interpreteaza in serialul “Familia Medici: Conducatorii Florentei”

To Rome with Love

Filmul este o comedie romantică ce are loc în cel mai fermecător oraș din lume, Roma. Protagoniștii acestei producții cinematografice sunt un arhitect de renume care își retrăiește tinerețea, un localnic din clasa mijlocie care devine cea mai mare celebritate a orașului, un cuplu tânăr din provincie care e atras în întâlniri romantice separate și un director de operă american care se chinuie să aducă pe scenă un cântăreț a cărui meserie nu are nici o legătură cu opera, fiind antreprenor de pompe funebre.

Citește și: 4 filme cu Ben Stiller pe care nu trebuie să le ratezi

Sursa: cinemagia.ro, Facebook Woody Allen 

 


Natalia a dat cărțile pe față în Casa iubirii! Concurenta l-a înfruntat aprig pe Robert și i-a mărturisit tranșant lui Marinel că nu simte nimic pentru el! „N-a fost scânteia aia! Am încercat! Dar nu pot să spun că s-a schimbat foarte mult!”

Influențată de Radu, Natalia le-a mărturisit lui Robert și lui Marinel că nu a simțit pentru niciunul dintre ei scânteia care să ducă la o posibilă relație! „Eu n-am avut chestia asta din păcate cu tine!”

Cookies