4 filme cu Keanu Reeves. Dacă nu le vezi, o să vină John Wick după tine

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 24 dec 2023, 03:35
4 filme cu Keanu Reeves
Sursa: Facebook John Wick

Keanu Reeves este unul dintre cei mai apreciați actori, acesta a ajuns extrem de cunoscut pentru rolurile sale celebre, iar acestea sunt doar câteva filme pe care trebuie să le aveți.

Keanu Reeves s-a născut la data de 2 septembrie 1964, iar la vârsta de 9 ani, acesta a debutat în lumea actoriei, apărând într-o producție de teatru, urmând ca la 15 ani să fie prima lui apariție într-o producție scenică. Începând din perioada anilor 1990, acesta a început să fie mult mai cunoscut pentru aparițiile sale în filme precum Point Break, Speed sau Bill și Ted. Iată ce filme cu Keanu Reeves trebuie să urmăriți.

Citește și: Au început filmările pentru “Bravo, ai stil!” Cele zece concurente și-au făcut intrarea în noul platou, configurat special pentru cel de-al optulea sezon al emisiunii

Filme cu Keanu Reeves în rol principal

The Matrix

Producția cinematografică ne arată două lumi, una în care trăim zi de zi, așa cum o cunoaștem noi, iar cealaltă este una paralelă, numită Matrix.

Neo vrea cu nerăbdare să cunoască această lume de care oamenii îndrăznesc doar să vorbească în șoaptă, vrea să descopere misterul acelei lumi. Acesta crede să Morpheus o persoană pe care o cunoaște doar din povești, considerat în același timp cel mai periculos bărbat în viață trăiește în acest univers, însă realitatea ce îl așteaptă acolo este de neimaginat.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Constantine

John Constantine s-a născut cu un talent miraculos, acesta are capacitatea de a recunoaște îngerii și demonii care umblă pe pământ în piele de oameni, însă realitatea l-a făcut să își ia viața pentru a scăpa de aceste viziuni. Deși a încercat să moară, acesta a fost resuscitat împotriva voinței sale și readus la viață. Viața lui John Constantine se va schimba atunci când o detectivă îi va cere ajutorul pentru a rezolva misterul morții surorii sale vitrege.

Ancheta lor îi duce în lumea demonilor și a îngerilor care există chiar sub peisajul Los Angeles-ului. 

Citește și: Ce se întâmplă cu îndrăgitul serial turcesc Totul pentru familia mea de la Kanal D! Care sunt noile zile de difuzare, începând de săptămâna viitoare!

Filme cu Keanu Reeves în rol secundar

Dangerous Liaisons

Acțiunea filmului are loc în Franța, în perioada anilor 1760-1770 și o prezintă pe Marchiza de Merteuil ce are nevoie de serviciile fostului ei amant, Vicontele de Valmont. Aceasta își dorește să se răzbune pe unul dintre amanții ei ce dorea să o părăsească pentru a se căsători cu o fată mult mai tânără decât ea pe nume Cecile de Volanges. Valmont nu este atât de atras de această rugăminte a femeii și ajunge să o atragă în această situație și pe Doamna de Tourvel, realizând astfel un pariu, însă situația nu este atât de simplă și cei

doi vor realiza acest lucru.

Something's Gotta Give

Harry Sanborn este un burlac ce se găsește mereu în brațele femeilor ce nu au mai mult de 30 de ani, doar că lucrurile iau o întorsătură atunci când merge într-un weekend romantic cu ultima lui cucerire.

În timpul acelui weekend minunat alături de ultima lui iubită, Marin, ce se desfășoară la casa de pe plajă a mamei sale, însă Harry este surprins de niște dureri toracice oribile. Atunci apare în producția cinematografică și Erica Barry, mama lui Marin, ce se lasă convinsă să îi ofere bărbatului primul ajutor. După acest moment, cei doi rămân singuri și realizează că au o conexiune. Vor putea Harry și Erica să fie împreună fără să îi frângă inima iubitei sale?

Citește și: Bani europeni pe fală românească! Nu a ajuns în America, dar a ținut să aducă simbolul Hollywood-ului în vârful dealului! Iată cât l-a costat această aroganță pe primarul din comuna Măldărești, din județul Vâlcea!

Surse: Facebook John Wickcinemagia.ro, ro.likefollow.org  

 

Taguri:

Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!