305 oameni ucisi de Coronavirus, primul deces in afara Chinei si 25 de tari care au raportat infectari. Este alerta internationala

Numărul deceselor înregistrate din cauza infectării cu 2019-nCoV, coronavirusul descoperit la finalului anului trecut în China, a crescut la 305, iar numărul cazurilor confirmate de îmbolnăvire depăşeşte 14.300, potrivit CNN.


In articol:

Numărul deceselor înregistrate din cauza infectării cu 2019-nCoV, coronavirusul descoperit la finalului anului trecut în China, a crescut la 305, iar numărul cazurilor confirmate de îmbolnăvire depăşeşte 14.300, potrivit CNN. În ultimele 24 de ore s-a înregistrat şi primul deces din afara Chinei, în Filipine, la un bărbat de 44 de ani.

Potrivit CNN, numărul deceselor provocate de noul coronavirus a ajuns la 305, iar numărul cazurilor confirmate depăşeşte 14.300.

De asemenea, s-a înregistrat primul deces în afara Chinei, în Filipine, la un bărbat chinez în vârstă de 44 de ani.

Victima a zburat din Wuhan în ianuarie, împreună cu o femeie de 38 de ani, care a fost primul caz confirmat al îmbolnăvirii cu noul coronavirus în Filipine.

Bărbatul a murit sâmbătă.

Până acum, virusul a fost confirmat în mai mult de 25 de ţări şi teritorii, de când a fost detectat pentru prima dată în oraşul chinez Wuhan, în decembrie.

Citeste si: S-a gasit antidot pentru Coronavirus? Cercetatorii din Australia au recreat virusul in laborator

Citeste si: Coronavirus in Europa. In Germania, un om s-a infectat de la alt om cu virusul care ucide zilnic in China

Mai multe ţări impun interdicţii de călătorie sau restricţii asupra Chinei continentale şi îşi evacuează cetăţenii din zonă.

Aproape 60 de milioane de oameni sunt blocaţi în oraşele chineze, în timp ce cercetătorii internaţionali încearcă să dezvolte un vaccin pentru a stopa răspândirea coronavirusului.

Citeste si: Coronavirus: 305 decese confirmate. Filipine a anunţat moartea unui bărbat de 44 de ani, fiind primul deces din afara Chinei

Citeste si: ULTIMA ORĂ! Român suspect de infecție cu coronavirus! Bărbatul a fost plasat în carantină

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate