Coronavirus in Europa. In Germania, un om s-a infectat de la alt om cu virusul care ucide zilnic in China

Primul bolnav cu coronavirus din Germania s-a infectat de la o altă persoană în țara natală, au anunțat marți autoritățile din Bavaria unde pacientul este internat.


In articol:

Potrivit informațiilor AFP, este vorba despre primul caz de contaminare între oameni din Europa, alți pacienți fiind infectați după sejururi în China.

Pacientul este un bărbat de 33 de ani care lucrează la o fabrică auto din Bavaria și a fost contaminat în ianuarie de un coleg venit din China pentru câteva zile, în cadrul unui program de formare profesională, a precizat autoritățile sanitare.

Citeste si: Carnea de sarpe, sursa virusul ucigas din China! Coronavirus a ucis deja 17 persoane si a imbolnavit alte 500

Citeste si: Ce este coronavirus: cum iti dai seama ca il ai si cum te protejezi

Citeste si: Este dezastru! Coronavirus a ucis 80 de oameni. Peste 2700 de persoane sunt infectate cu virusul mortal din China

Salariatul chinez a stat în Germania între 19 si 22 ianuarie, iar la întoarcerea în țara natală s-a simțit rău fiind ulterior diagnosticat pozitiv la coronavirus.

Unul dintre salariații fabricii din Bavaria, Webasto, care a participat la program alături de chinez și care a manifestat simptome de tip gripal, a fost confirmat pozitiv la coronavirus.

Fii la curent aici cu situatia prezentei coronavirusului in Romania: update zilnic.

Citeste si: Coronavirus in Romania: pacientul din Bacau nu este infectat

Citeste si: Cad pietele financiare la nivel mondial. Epidemia Coronavirus afecteaza dramatic indicii bursieri

Citeste si: Coronavirus a ucis 106 oameni. Epidemia din China se raspandeste fulminant: a ajuns in Beijing

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate