3 filme cu câini pentru iubitorii de animale

Author: Bianca Vidoi

3 filme cu câini pentru iubitorii de animale

Sursa: Pexels.com

Câinele este considerat cel mai bun prieten al omului, iar de-a lungul anilor, această relație a fost captată din diferite perspective în capodopere cinematografice.

Relația dintre câini și oameni este una cu adevărat specială, iar această conexiune a atras atenția oamenilor, în special a regizorilor de film, ce au realizat diferite elemente cinematografice de neuitat. 

Citește și: Tânăra Parla din serialul Secrete de familie, apariție uluitoare în mediul online, după ce a recurs la o intervenție estetică la nivelul feței! Iată cum arată în prezent actrița Zeynep Atılgan

Filme cu câini pentru iubitorii de animale

Iubitorii de animale își doresc adesea să descopere tot felul de filme și seriale care să aibă ca și personaj principal un patruped, fie că este vorba de relația dintre câine și oameni, fie că este vorba despre viața secretă a animalelor. Aceste producții cinematografice ăi atrag atât pe cei mici, dar și pe cei mari, fiind perfecte pentru un timp de calitate petrecut în familie.

Animalele de companie ne pot învăța ce este loialitatea și iubirea adevărată, astfel învățând adevărate lecții de viață, ușor de observate în filme și seriale. Un exemplu real al loialității și devotamentului față de persoanele iubite este oferit de „Benji”, care spune povestea unui câine, ce se împrietenește cu doi frați, iar atunci când cei doi sunt răpiți, patrupedul încearcă tot ce este posibil pentru a îi salva.

Multe producții cinematografice sunt inspirate din viața reală, acesta fiind și cazul lui „Hachiko”. Hachiko era un câine ce a trăit în Japonia, în jurul anului 1920, iar povestea acestuia i-a inspirat și emoționat pe mulți. Patrupedul își însoțea adesea stăpânul la gară, atunci când acesta mergea la muncă, iar când viața stăpânului s-a sfârșit, Hachiko a continuat să vină la gară pentru încă 9 ani, de la ora 05:00, până seara târziu.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

„Fluke” este un clasic atunci când vine vorba de filmele ce se concentrează pe câini, iar povestea este una emoționantă. Acțiunea are loc în familia unui mare om de afaceri, ce este absorbit de bani și faimă, astfel ajungând să își neglijeze soția și copilul. Totul se va schimba atunci când bărbatul își va pierde viața într-un accident de mașină și se va reîncarna într-un câine pe nume Fluke, iar în acea nouă viață, acesta va ajunge să învețe să

aprecieze dragostea și familia.

Citește și: Disney își dublează investițiile în parcuri

Cum îi arătăm câinelui că îl iubim?

Câinii sunt preferați de români în cămine, iar atenția și dragostea față de patrupede poate fi realizată atât prin mici gesturi, precum oferirea hranei, apei, dar și într-un mod mai complex, perfect pentru a înțelege cât înseamnă pentru noi.

Unul dintre cele mai bune moduri de a îl face pe patrupedul tău să înțeleagă cât de mult îl iubești este să vorbim cât mai mult cu el.

Un alt mod de a le arăta câinilor că îi iubim este de a îi lăsa să doarmă alături de noi, astfel încât legătura dintre stăpân și câine să se consolideze cât mai bine. Masatul urechilor este un alt mod de a ne arăta sentimentele, mai ales pentru că acolo se află terminații nervoase ce atunci când sunt masate îi fac pe patrupezi să se simtă mult mai bine.

Citește și: Halil vrea să se căsătorească cu Melek. Vezi online live episodul 41 al serialului “Melek”, începând cu ora 20:00