Tânăra Parla din serialul Secrete de familie, apariție uluitoare în mediul online, după ce a recurs la o intervenție estetică la nivelul feței! Iată cum arată în prezent actrița Zeynep Atılgan

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 22 sep 2023, 00:00
Foto(5)

Cine este și câți ani are Parla din serialul Secrete de familie! Tânăra Zeynep Atılgan a recurs recent la o intervenție estetică la nivelul feței! Iată cum arată talentata actriță în prezent!

Zeynep Atılgan are doar 21 de ani, dar cu toate acestea a reușit să cucerească telespectatorii încă de la primele sale apariții pe micile ecrane, datorită talentului uimitor și a carismei sale captivante. Tânăra actriță a devenit cunoscută publicului din Turcia încă din anul 2018, când a jucat primul ei rol într-o piesă de teatru, Othello, care i-a deschis calea către celebritate și către carieră de astăzi. Pe platourile de filmare a debutat în anul 2021, în serialul Secrete de familie, în care a jucat rolul secundar Parla.

Tânăra Parla din serialul Secrete de familie, apariție uluitoare în mediul online, după ce a recurs la o intervenție estetică la nivelul feței

Zeynep Atılgan s-a născut în anul 2002, în Istanbul, unde a crescut și a studiat. Deși a visat încă din copilărie să devină o actriță celebră, peste ani, aceasta s-a reorientat și a decis după finalizarea liceului să se înscrie la Facultatea de Limbi Străine, secția de Limba Engleză și în paralel a urmează și cursurile unei școli private de teatru.

Primul rol jucat pe scena unui teatru l-a primit în anul 2018, în piesa Othello, iar apoi i s-au propus și alte câteva roluri în piese renumite care i-au adus succes și au motivat-o să nu renunțe la domeniul actoriei.

În anul 2021, ambițioasă Zeynep Atılgan a fost remarcată de o mare casă de producție din Istanbul, care i-a propus să joace în distribuția serialului Secrete de familie.

Tânăra a acceptat fără să stea pe gânduri primul ei rol într-un serial de televiziune, pe care l-a considerat cea mai mare provocare pentru carieră ei și care s-a dovedit a fi de bun augur deoarece i-a adus o mare reușită, dar și un plus de notorietate.

Citește și: Cine sunt actorii din noul serial turcesc Secrete de familie! Personajele jucate de aceștia vă vor purta într-un periplu emoționant și palpitant

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Și tot în anul 2021, Zeynep Atılgan a fost cooptată și în distribuția serialului Arka Sokaklar, care de asemenea a reprezentat un succes pe plan profesional. Tânăra actrița este foarte activă și în mediul online, unde publică frecvent imagini inedite atât de pe platourile de filmare, cât și din viață ei de zi cu zi. De curând, această a postat câteva imagini în care a apărut la scurt timp după ce a apelat la o ușoară intervenție estetică la nivelul fetei, mai precis o mărire a buzelor.

Citește și: Cine este și câți ani are Aylin din serialul Secrete de familie! Iată cum arată celebra actriță Pınar Çağlar Gençtürk fără machiaj