10 lucruri interesante despre Keanu Reeves. Celebrul actor s-a luptat cu depresia

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 24 mar 2023, 16:26
10 lucruri interesante despre Keanu Reeves
Sursa: Facebook John Wick

Keanu Reeves este un actor foarte îndrăgit și apreciat, însă sunt anumite aspecte din viața sa pe care oamenii nu le cunosc despre marele actor. Iată câteva lucruri interesante despre Keanu Reeves.

Keanu Reeves este considerat o celebritate atipică deoarece acestuia îi place viața modestă, apreciază lucrurile simple, vrea să ajute foarte mulți oameni, cu tot ceea ce este nevoie, însă sunt câteva aspecte legate de viața sa pe care nu toată lumea le cunoaște. Iată câteva lucruri interesante despre Keanu Reeves.  

Citește și: 4 filme cu Keanu Reeves. Dacă nu le vezi, o să vină John Wick după tine

Lucruri interesante despre Keanu Reeves

Viața lui Keanu Reeves  nu a fost deloc una fericită, la vârsta de trei ani, tatăl său și-a părăsit familia, în timp ce mama lui, încercând să se descurce, a avut peste 5 parteneri. Din această cauză, actorul a fost nevoit să se mute foarte des, acesta urmând cursurile a patru licee, luptându-se în același timp cu dislexia. 

După ce și-a început cariera, mai multe evenimente tragice au avut loc, astfel, actorul a fost nevoit să treacă peste moartea subită a celui mai bun prieten al său, actorul River Phoenix. Acesta a decedat la vârsta de 23 de ani din cauza unei supradoze de droguri. Keanu Reeves a fost extrem de zbuciumat de această întâmplare, însă nu a fost singurul eveniment trist cu care acesta s-a confruntat, peste doar 7 ani, în anul 2000, fiica acestuia a murit la naștere.

Această durere a fost atât de mare și dezastruoasă încât cuplul a fost nevoit să se despartă. La doar un an de la decesul fetei sale, mama ei, Jennifer Syme, a decedat în urma unui accident de mașină. Pe lângă aceste aspecte nefericite din viața sa, Keanu Reeves are și anumite întâmplări cu care se poate mândri, dar și pe care și le poate reaminti cu plăcere.

Deși are o avere de aproximativ 100 de milioane de dolari, acesta nu a uitat niciodată de unde a plecat, acesta donează regulat pentru centrele ce se ocupă cu persoanele diagnosticate cu cancer, după ce sora sa a fost diagnosticată cu leucemie.,, Banii sunt ultimul lucru la care mă gândesc.  Aș putea să trăiesc cu ceea ce am deja și în următoarele secole", a

declarat acesta.

Citește și: Cele mai așteptate filme în 2023. John Wick, Aquaman și Fast X

Care sunt cele mai apreciate vorbe ale actorului

„Am fost crescut să tratez oamenii exact așa cum mi-ar plăcea să fiu tratat de alții. Se numește respect.”

„Nimic nu moare cu adevărat. Universul nu risipește nimic, totul este pur și simplu transformat.”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 „Fiecare luptă din viața ta te-a transformat în persoana care ești astăzi. Fii recunoscător pentru vremurile grele, ele nu pot decât să faci mai puternic.”

„Așadar, în cele din urmă, cred că putem fi cu toții destul de bine de acord că, chiar și în fața tragediei, o persoană stelară poate prospera. Indiferent de ce se întâmplă în viața ta, poți depăși! Viața merită trăită.”

„Atât de mulți oameni au aceeași relație. Compania. Conexiunea. Pentru al nostru – către alte ființe, animalele noastre de companie. Urăsc să le numesc animale de companie. Dar știi, altor creaturi cu care ne împărtășim viața.”

„Uneori suntem atât de prinși în viața noastră de zi cu zi uităm să nu petrecem timp pentru a ne bucura de frumusețea vieții.”

„Când înțelegi cu adevărat karma, atunci realizezi că ești responsabil pentru tot ce este în viață ta. Este incredibil de încurajator să știi că viitorul tău este în mâinile tale.”

Citește și: Sandra Bullock a fost îndrăgostită de Keanu Reeves. De ce nu au format niciodată un cuplu cei doi actori

Surse: Facebook John Wickandreigheorghe.ro, eva.ro 

 

 

 

 

 

Taguri:

Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!