Cum a furat Keanu Reeves toate aplauzele la Oscar 2020: Starul a venit cu mama lui pe covorul roșu

,
Keanu Reeves
Keanu Reeves

Actorul în vârstă de 55 de ani a cucerit toate aplauzele după apariția de la gala Oscar. El a venit la ceremonia din Los Angeles însoțit de mama sa.

Obișnuiți cu stilul lui simplu, nonconformist, nu contenim să ne minunăm cât de normal poate fi acest om. Pentru că mai presus de statutul său de star, Keanu Reeves e, totuși, om. Un tip civilizat, ponderat, modest, care se comportă normal, ca și cum n-ar fi celebru, ca și cum n-ar avea milioane de dolari în cont.

Keanu Reeves nu trăiește pentru a vâna like-uri, milioane, femei și mașini, pentru a arăta bine și pentru "a da bine". Face bani, dar nu trăiește pentru ei și toată lumea s-a convins de asta.

Apreciat deopotrivă pentru talentul său, dar și pentru modul simplu, necosmetizat, în care trăiește, total atipic la Hollywood, Keanu Reeves reușește mereu să ne surprindă plăcut.

Cum arata mama lui Keanu Reeves: cititi continuarea pe eva.ro.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Ministerul Sănătății a făcut anunuțul despre vaccinul anti-Covid-19: „În cazul femeilor gravide, care alăptează sau care plănuiesc să rămână însărcinate...”

Filialele PNL intră în cursa pentru Congres: 'Performanţele electorale ale partidului sub conducerea lui Ludovic Orban sunt incontestabile'

Oana Zăvoranu l-a făcut de râs pe celebrul Cove de la Pro Tv în întreaga țară! Ce făcea acesta în pat. Querida nu mai are limite

Când pică Dragobetele în 2021! Ce trebuie să faci în această zi

Durere fără margini pentru Tudor Gheorghe! Soția sa, actrița Georgeta Luchian Tudor s-a stins din viață

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies