1 aprilie. 10 farse pentru prieteni și colegi

Author: Bianca Vidoi

10 farse pentru prieteni și colegi

Sursa: freepik

1 aprilie. De Ziua Păcălelilor s-a format un obicei de a le farse și glume persoanelor apropiate, iar acestea sunt cele mai amuzante farse pe care le poți face persoanelor iubite.

1 aprilie. Se spune că în această zi este bine să facem farsele până în ora prânzului pentru că orice păcăleală făcută după v-a aduce ghinion.

Iată cele mai amuzante farse pentru prieteni și colegi.

Păcăleli de 1 aprilie pentru prieteni

Pentru a te amuza pe seama persoanelor dragi poți să le dai cu lac de unghii pe săpunul din baie, astfel când vor vrea să se spele pe mâini nu vor putea să facă asta. Un alt mod ingenios de a îți păcăli prietenii este de a le lipi postit-uri colorate pe mașină, însă este recomandat ca această farsă să nu fie făcută atunci când persoana respectivă se grăbește.

În cazul în care stați în casă cu persoana pe care vreți să o păcăliți, atunci aveți mai multe variante, puteți să îi coaseți șosetele sau să îi puneți făină în ele. O altă variantă pentru această persoană este să lipiți ochișori pe toate produsele din frigider, astfel că cine îl va deschide va avea impresia să toate alimentele se holbează la el. Dacă vreți să le mai faceți o glumă ce are loc în frigider, atunci puteți să lipiți ouăle de cofragul cu ouă.


Dacă vreți să enervați o persoană, într-un mod amuzant pentru voi, atunci puteți să dați drumul televizorului, pe un post pe care persoana respectivă îl urăște, dă cât de tare vrei, după care ascunde bateriile. Un alt mod similar este de a înlocui zahărul din cafea cu sare.

Citește și: Tradiții de 1 aprilie 2023: Ce trebuie să faci în această zi pentru a avea noroc toată lună?  

Farse prin mesaje pentru prieteni

Nu știu cum să-ți spun… e ceva destul de important si nu ştiu cum să încep. Ştiu că nu te-ai fi așteptat la asta din partea mea, dar… s-a întâmplat. M-am îndrăgostit de prietena ta…Nu știu cum a început totul… i-am spus ca o iubesc, iar ea mi-a zis… ştii ce mi-a zis? Sa mă las de făcut glume proaste de 1 aprilie!

Pentru că eşti unul dintre prietenii mei buni îţi trimit şi ţie acest mesaj să te anunţ că mâine mă mut la casă în Canada alături de alte neamuri ale mele. Dacă doreşti săptămâna asta ne putem întâlni pentru a ne lua la revedere.

Cuiva îi e dor de tine… are nevoie de tine… se gândeşte la tine… vrea sa fie cu tine… vrea sa fiţi mereu alături. Ştii cine? Maimuţa de la ZOO!

Dacă lucrurile nu merg bine
Daca tristețea îţi umple sufletul
Retine 3 lucruri:
1) Eu sunt mereu alături de tine
2) Tu ai bani
3) Găsim noi un bar deschis. Hai!

Citește și: Cătălin Botezatu a vorbit despre motivul pentru care Stephan Pelger s-a sinucis: „El avea probleme”

Dragul meu, cumpără în drum spre casă un pui și niște cartofi: m-a sunat mama să-mi spună că se mută cu noi o vreme!

 

Ştiam ca îţi doreşti o mașină nouă, așa că … ai primit-o de 1 Aprilie.

Viața mea e ca un film care nu are distribuția prea reușită. Și nu îi înțeleg nici acțiunea.

Inteligența te urmărește.. dar tu ești mai rapid.

Banii nu fac fericirea.. o cumpără gata făcută.

Trăiește fiecare zi, ca și cum ar fi ultima. Apoi, într-o zi, așa se va și întâmpla.

Când are loc următoare eclipsă de soare din 2023?

Citește și: Farse de 1 aprilie 2023 pentru prieteni: Cele mai amuzante păcăleli

Surse: spynews.ro, libertatea.ro

 

 


Suzan din serialul Totul pentru familia mea și-a uluit fanii cu o apariție tulburătoare! Renumita actriță Ahu Yağtu părea transformată la nivelul fetei, dând impresia că a recurs recent la o nouă intervenție estetică, dar care a eșuat!