Verdict pentru fiica regelui Mihai! Ce pedeapsa a primit printesa Irina Walker pentru organizarea luptelor de cocosi

Author: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 02 oct 2020, 22:10

S-a dat verdictul pentru fiica regelui Mihai, in procesul luptelor de cocosi pe care le organiza impreuna cu sotul sau, in statul american Oregon.

Inainte de a asculta decizia judecatorului, printesa Irina Walker si-a cerut scuze pentru ce a facut. A scapat de inchisoare fiica regelui Mihai. Irina Walker a pledat vinovata in acest proces. La fel si sotul ei, John Walker, fost ajutor de serif. Mai mult decat atat, printesa Irina recunoaste ca implicarea sa in organizarea luptelor de cocosi a adus rusine familiei sale.

Principesa Irina si sotul ei au fost plasati 3 ani sub supraveghere de un judecator federal, cu mentiunea ca cei doi vor putea calatori in strainatate in aceasta perioada, dupa ce avocatii au explicat ca regele Mihai,

in varsta de 93 de ani, are probleme de sanatate iar printesa ar dori sa-l viziteze mai des. De asemenea, familia Walker a fost de acord sa plateasca 200.000 de dolari statului american.

Familia Walker a fost arestata anul trecut, dupa ce autoritatile au descoperit ca au organizat cel putin 10 lupte de cocosi intr-o magazie aflata pe o proprietate a lor. Anchetatorii spun ca spectatorii plateau fiecare cate 20 de dolari ca sa vada lupta de cocosi, care aveau legate cutite de picioare.


In general, la fiecare lupta erau peste 100 de spectatori si cuplul facea bani si din vanzarea de alcool la astfel de evenimente. Irina Walker, in varsta de 61 de ani, este a treia fiica a regelui Mihai.
##VIDEO125314##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!