Piedone a fost ateu pana l-a vazut pe Dumnezeu! De Paste, i-a aparut Iisus pe ciur

Author: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:39

Piedone a acordat un interviu special pentru "CanCan TV" in care a povestit cum i-a aparut Iisus cu ceva ani in urma, in ciuda faptului ca acesta in perioada respectiva nu credea in Dumnezeu.

"Pentru mine, da, a fost o minune. M-am intrebat de ce eu, in noaptea aceea. Sotia mi-a adus lumina de la biserica. In acea seara am vazut o imagine care m-a dus cu gandul la Iisus Hristos, am intrebat oamenii din jurul meu daca vad ceea ce vazusem si eu, chipul lui Iisus. De atunci am luat calea Domnului, cred cu desavarsire astazi in Dumnezeu din acel moment. In 1996 mi s-a intamplat, eu aveam varsta lui Iisus, adica 33 de ani", a declarat Piedone. 

Acesta a povestit ca in ciuda faptului ca i s-au oferit bani pentru acest ciur, acesta a refuzat sa-l vanda si a povestit ca in momentul de fata il are in casa si ca nu-l va da niciodata. "Am avut si un accident grav de masina si toti am scapat, in ciuda faptului ca impactul a fost destul de puternic, nu o catloghez ca pe minune, ci ca acolo sus cineva tine conrabilitate", a mai spus primarul sectorului 4.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Acesta a marturisit ca a implinit 25 de ani cu diploma si ca are doi copii extraordinari, baiatul are 22 de ani, iar fiica lui a trecut de varsta majoratului si tocmai si-a luat carnetul de conducere.