Zuleyha, suferință fără margini! Aflați ce se va întâmpla în această seară, de la ora 20:00, în serialul Mă numesc Zuleyha, la Kanal D

,

Zuleyha trece prin noi momente dramatice, atunci cand il va vedea pe Hakan prabusindu-se la pamant.


In articol:

Momente dramatice, pline de emoție, se vor petrece, în această seară, de la ora 20:00, într-un nou episod din serialul “Mă numesc Zuleyha”, la Kanal D.

ma numesc zuleyha

Mehmet încearcă sa o înduplece pe Zuleyha

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Zuleyha, suferință fără margini

Furia și ura pe care Betul le nutrește față de Zuleyha sunt de nestăpânit, iar tânăra avocata este dispusă să meargă până la capăt, pentru a scapă de stăpână moșiilor Yaman.

Sermin însă, cu toate că împărtășește sentimentele fiicei sale, în ceea ce-o privește pe Zuleyha, se teme de urmările care pot apărea într-o astfel de situație dramatică.

Citeste si: Hakan din serialul Mă numesc Zuleyha, apariție neașteptată, în postura de DJ! Iată cum a fost surprins celebrul actor Ibrahim Celikkol!

ma numesc zuleyha

Betul, hotărâtă sa își ducă la capat planul de răzbunare

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Pe de altă parte, Zuleyha este dezamăgită de ultimele acțiuni ale soțului sau, considerând că acesta i-a trădat încrederea și iubirea, și îi cere să stea departe de familia sa. Hakan însă, încearcă să-și îndrepte greșelile în fața femeii iubite. Nimeni însă, nu bănuiește că o mare tragedie urmează a se petrece la conac. Zuleyha suferă teribil și întreaga Cukurova este în stare de șoc…

Nu ratați, în această seară, de la ora 20:00, un nou episod din serialul “Mă numesc Zuleyha”, la Kanal D.

Citeste si: Hilal Altinbilek, eroina serialului Mă numesc Zuleyha, apariție uluitoare în costum de baie! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță!

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Hakan din serialul Mă numesc Zuleyha, apariție neașteptată, în postura de DJ! Iată cum a fost surprins celebrul actor Ibrahim Celikkol!

Când s-ar putea întâlni, față în față, Joe Biden și Vladimir Putin: Summit crucial în noiembrie

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Demir din serialul Mă numesc Zuleyha, apariție uluitoare cu un bebeluș în brațe! Iată cine este micuța care i-a topit inima celebrului actor Murat Ünalmış!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies