Zuleyha, decizie istorică pentru Cukurova! Aflați ce se va întâmpla în această seară, de la ora 20:00, în “Mă numesc Zuleyha”, la Kanal D

,

Rămasă cu o avere uriașă din partea răposatului sau soț, femeia va lua o decizie care va șoca Cukurova.


In articol:

Întâmplări fascinante, pline de suspans, se petrec, în această seară, de la ora 20:00, într-un nou episod din serialul “Mă numesc Zuleyha”, la Kanal D.

Zuleyha, decizie istorică pentru Cukurova

Betul este disperată. După gestul teribil în care Hakan și-a pierdut viața, Betul caută ajutor la Abdulkadir.

Bărbatul însă, trădat fiind, în trecut, de tânăra avocata, refuză să o ajute. Înverșunată Betul nu se lasă și face tot posibilul să părăsească țară, de frică să nu ispășească pedeapsa ce i se cuvine în urmă acțiunilor sale.

ma numesc zuleyha

Betul ii cere ajutorul lui Abdulkadir

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Gaffur din serialul Mă numesc Zuleyha, apariție uluitoare! Iată cât de mult s-a schimbat celebrul actor Bulent Polat și cu ce se ocupă în prezent!

După moartea soțului sau, Zuleyha lucrurile în Cukurova. Rămasă cu o avere uriașă din partea răposatului sau soț, femeia va lua o decizie care va șoca Cukurova. Datorită inițiativelor acesteia, <epoca> boierilor și a stăpânilor, în renumită regiune, se va sfârși.

ma numesc zuleyha

Zuleyha ia o decizie istorica pentru Cucurova

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Fikret urmează să facă un pas important în viață să. Bărbatul, susținut de mătușa Lutfye și Zuleyha, va lua o decizie neașteptată, care o vizează pe Zeynep.

Nu ratați, în această seară, de la ora 20:00, un nou episod din serialul “Mă numesc Zuleyha”, la Kanal D.

Citeste si: Hilal Altinbilek, eroina serialului Mă numesc Zuleyha, apariție uluitoare în costum de baie! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță!

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Gaffur din serialul Mă numesc Zuleyha, apariție uluitoare! Iată cât de mult s-a schimbat celebrul actor Bulent Polat și cu ce se ocupă în prezent!

Gaz pe foc, pe ritm de manele: Victor Ciutacu face sondaj după bătaia Prodan - Reghecampf

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Hakan din serialul Mă numesc Zuleyha, apariție neașteptată, în postura de DJ! Iată cum a fost surprins celebrul actor Ibrahim Celikkol!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies