Gaffur din serialul Mă numesc Zuleyha, apariție uluitoare! Iată cât de mult s-a schimbat celebrul actor Bulent Polat și cu ce se ocupă în prezent!

,

Bulent Polat se numără printre cei mai apreciați actori ai momentului în Turcia.


In articol:

Bülent Polat are 43 de ani și face parte din categoria celor mai talentați și apreciați actori ai generației sale. Cu peste două decenii de experiență pe platourile de filmare, Bulent Polat a fascinat publicul cu talentul lui uriaș și cu o carismă aparte dovedite în multe producții de excepție în care a jucat cu pasiune.

În paralel cu actoria, Bulent s-a dedicat și celei de-a două mari pasiuni ale sale, echitația. Cel mai recent rol jucat în serialul Mă numesc Zuleyha i-a adus mare succes celebrului actor Bülent Polat. După încheierea filmărilor, celebrul actor a recurs la o schimbare uluitoare de înfățișare. 

Gaffur din serialul Mă numesc Zuleyha, apariție uluitoare! Iată cu ce se ocupă celebrul actor Bulent Polat

Bülent Polat a venit pe lume în anul 1979, în orașul Tunceli, într-o familie modestă. Deși părinții săi nu au avut posibilități materiale pentru a-l sprijini să își termine studiile, Bulent Polat a reușit cu propriile lui eforturi să își îndeplinească marele vis de a deveni actor. După ce a absolvit liceul, Bülent Polat a hotărât să se înscrie la cursurile de teatru din cadrul Centrului de Artă "Mujdat Gezen" din Istanbul, însă și-a dorit să se specializeze și mai mult și atunci a decis să meargă în America, unde a studiat în cadrul Stella Adler Acting School din Los Angeles.

Citeste si: Emoții și nostalgie la finalul filmărilor pentru serialul Mă numesc Zuleyha! Gaffur a transmis un mesaj impresionant! Ce a spus actorul Bülent Polat la despărțirea de personajul pe care l-a interpretat patru ani

În anul 2011 a revenit în Istanbul și a primit oferte de a juca în seriale de televiziune. În anul 2018 Bulent Polat a acceptat să joace în serialul Mă numesc Zuleyha, ale cărui filmări au durat patru ani și s-au desfășurat în orașul Adana. Deși a însemnat să stea departe de familie, Bulent Polat a reușit să ducă până la capăt acest rol important pentru carieră lui.

Dincolo de viață profesională, Bulent Polat este un bărbat fericit și împlinit alături de soția lui și de cei doi copii. Cel de-al doilea copil a venit pe lume în această primăvară și le-a umplut inimile de bucurie. În prezent celebrul actor se bucură de timpul liber deoarece nu mai este prins în niciun proiect, astfel că se dedică familiei sale și petrece mult timp în natură, pe meleagurile natale, acolo unde deține o microfermă și se ocupă de muncile câmpului.

Citeste si: Gaffur din serialul Mă numesc Zuleyha, transformare fizică uluitoare după încheierea filmărilor! Iată cum arată în prezent celebrul actor Bülent Polat!

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Hakan din serialul Mă numesc Zuleyha, apariție neașteptată, în postura de DJ! Iată cum a fost surprins celebrul actor Ibrahim Celikkol!

Adrian Câciu le dă asigurări companiilor: 'PSD are cei mai buni doctori în economie, dar nu neapărat cu diplome, ci doctori de reparat economia'

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Hilal Altinbilek, eroina serialului Mă numesc Zuleyha, apariție uluitoare în costum de baie! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies