Zina Dumitrescu, intr-o forma de zile mari. Vedeta a lasat azilul de batrani si si-a facut aparitia la un eveniment monden

Editor: Alina Dirdala Author: A.D.
Actualizat: 30 sep 2020, 08:10

Celebra Mama Zina a iesit din azil si a petrecut ca in vremurile bune, inconjurata de vedete. A mancat bine, a savurat cocktail-uri si ne-a povestit cum este viata ei in caminul de batrani.

Desi traieste de mai bine de trei ani intr-un azil de batrani de la marginea Bucurestiului, mama Zina nu sta departe de evenimentele mondene. De cate ori are ocazia, se bucura de compania prietenilor pe care i-a lansat in lumea modei, odinioara. Desi anii si-au lasat urmele pe chipul ei, fosta doamna a modei este, inca, la fel de eleganta si optimista. Cu zambetul pe buze, mama Zina ne spune ca inca are un ochi critic cand vine vorba de moda.

Doliu in Romania: Zina Dumitrescu a murit!

Si sa nu credeti ca daca s-a retras la azil, fosta creatoare de moda nu e la curent cu barfele mondene! Desi gurile rele spun ca ar fi fost mutata fara voia ei de catre fiul sau la azil, mama Zina nu se plange. Contra unei taxe lunare de 2.500 de lei, aici ar avea parte de conditii de lux: asistenta medicala permanenta, servicii de frizerie si de coafura, ba chiar si piscina si sala de gimnastica.

La cei 79 de ani, nici gandul la moarte nu o sperie, vrea sa traiasca frumos pana in ultima clipa. La petrecere, mai ca a eclipsat-o pe sarbatorita Dana Savuica! Toti invitatii au tinut sa vorbeasca si sa se pozeze cu mama Zina Dumitrescu. Dana are toate motivele sa nu se teama de inca o primavara adaugata in viata ei. E la fel de sexy si frumoasa ca la 20 de ani, asa ca nu e de mirare ca sotul nu o scapa din ochi si o iubeste ca in prima zi.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

##VIDEO131399##

 

 

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!