Zi neagră pentru Mariana la "Puterea dragostei"! Manuela a sărit și ea să o bată! Ce a urmat

Zi neagră pentru Mariana la "Puterea dragostei"! Concurentele i-au dat lovitură după lovitură, iar Mariana a izbucnit în plâns.


In articol:

Mai întâi Oprică a sărit să o bată pe Mariana, apoi Mariana a intrat în vizorul Andreei Pirui. Pirui a susținut că Mariana a făcut masaje erotice și a afirmat că are și dovezi în sensul acesta.

Ei bine, ziua neagră pentru Mariana s-a încheiat cu conflictul cu Manuela. Fosta iubită a lui Ricardo a sărit să o bată pe Mariana. Ea s-a apropiat foarte tare de Mariana, invadându-i acesteia spațiul intim, însă nu a dat în ea. Ulterior Manuela a mărturisit că a vrut să dea în ea, însă nu a putut.

Andreea Oprică i-a dat un pumn devastator Marianei!

Între Andreea Oprică și Mariana a izbucnit un conflict în emisiunea de astăzi "Puterea dragostei".

Totul a pornit de la... un croissant! Andreea Oprică a acuzat-o pe Mariana că nu a vrut să îi dea și ei un croissant, în ciuda faptului că ea împarte mereu dulciurile cu ea. Oprică a făcut-o zgârcită pe Mariana.

De acolo până la un conflict în toată regula nu a mai fost decât puțin! Mariana a spus că bărbații și-au bătut joc de Andreea Oprică. Totodată a spus că pe Cătălin nu a interesat-o niciun moment Andreea Oprică. Puțin a lipsit ca Andreea Oprică să o ia la bătaie pe Mariana, intervenind staff-ul, printre care Husseyn, și concurenții.

Dacă nu a putut să o bată pe Mariana, Andreea Oprică s-a răzbunat pe poza Marianei, pe care a făcut-o praf. Oprică a dat un pumn devastator în aceasta și a distrus-o!

Pirui a detonat bomba despre Mariana: "Ai făcut masaje erotice! Am dovezi"!

Mariana a intrat din nou în conflict cu cea mai mare parte dintre concurentele de la "Puterea dragostei". După scandalul cu Oprică, a venit rândul lui Pirui să o ia la rost.

Și Manuela s-a implicat în discuția contradictorie. Andreea Oprică a confirmat acuzațiile Andreei Pirui, susținând că are și ea înregistrările.

Pirui: Acum aduc discuțiile în care spunea fata că erai la masaje. Acum le aduc, că le-am înregistrat

Oprică: Te-am înregistrat! Am dovezi, draga mea

Pirui: Ai fost la masaje erotice, virgino, care ești? Nu ți-e rușine? Ne faci pe noi în toate felurile. Taci dracu' din gură, că ești proastă

Oprică: Dacă ar fi o sfântă aș mai spune, dar și-a găsit asta...

Pirui: Îți aduc mesajele de la fata din Cluj, are salon de mesaj, ai zis să te bagi acolo

Manuela: De-aia trăiai tu ca o regină în Cluj, că făceai masaje din alea frumoase. De-aia aveai tu așa mulți bani în Cluj, că-ți arătai fundul la bărbați, am înțeles

Mariana a negat acuzațiile.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate