Zekkar din serialul "Steaua sufletului", de la o copilarie zbuciumata in Irak, la viata de huzur in Turcia! Iata cum arata locuinta de lux, in care se relaxeaza celebrul actor cand nu se afla pe platourile de filmare!

Selim Bayraktar este unul dintre cei mai talentati si apreciati actori din Turcia.

Selim s-a nascut in 1975, in Irak, acolo unde a si crescut pana pe la 13 ani, cand o intamplare avea sa-i schimbe destinul lui si familiei sale. Scoala unde invata a fost vizitata chiar de Saddam Hussein, care l-a mangaiat pe cap si i-a spus ca va deveni un bun soldat in garda lui. Familia lui s-a speriat si s-a hotarat sa paraseasca tara de teama ca Selim sa nu ajunga soldat. Asa ca au emigrat cu totii in Turcia, mama sa fiind turcoaica.


Dupa rolul dificil jucat magistral in serialul "Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii", talentatul Selim Bayraktar a primit multe oferte de a juca in seriale de succes. Anul acesta a acceptat sa interpreteze rolul Zekkar in serialul "Steaua sufletului", considerandu-l o noua provocare in cariera sa, deoarece este un personaj malefic si i-a luat ceva timp sa se acomodeze cu atitudinea dura a acestuia.


Somptuosul apartament se afla in Antalya, in complexul rezidential de lux Comfort Palace si pare desprins din revistele cu cele mai frumoase locuinte din lume. Selim, in varsta de 42 de ani, impreuna cu sotia, Bihter si fiica lor vin aici in vacanta pentru a se relaxa.

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies