Zeci de incendii inexplicabile le-au bagat spaima in suflet localnicilor dintr-un satuc

,

Aparatele electrocasnice, chiar si unele care nu erau bagate in priza, dar si mobila au fost cuprinse de flacari din senin. Ipoteza unei maini criminale este exclusa!

Ascultati marturiile incredibile ale oamenilor! Or fi fenomene paranormale sau experimente militare?
Imaginile sunt filmate de oamenii care traiesc cu groaza ca in orice clipa obiectele pe care le au in casa se vor aprinde din senin. Asa cum se intampla de aproape un deceniu.

Nu e nevoie ca electronicele sau electrocasnicele sa fie conectate la reteua de electricitate pentru a se autoaprinde. Dovada? Acest uscator de par care s-a aprins fara ca macar sa fie in priza.

Nu e casa in care astfel de fenomene stranii sa nu fi avut loc.

Multe familii au parasit satul in care se produc fenomene inexplicabile. Cand misterul parea ca a incetat, cativa s-au intors, dar  oamenilor le e frica in continuare.

Au fost avansate o multime de posibile cauze, insa niciuna nu a fost confirmata oficial. Doi ani, intre 2005 si 2007 au studiat cercetatorii fenomenele stranii. N-au reusit sa gaseasca o explicatie. Dar oamenii locului cred ca exista raspunsuri pe care specialistilor li s-a interzis sa le faca publice. Unele voci sustin ca inexplicabilele incendii ar fi consecintele unor experimente militare. Autoritatile au decis sa clasifice informatiile.

Industria militara produce arme arme energetice, deci nu se poate exclude ca aceasta sa fie o posibila cauza. Repet, este o ipoteza.

S-a vorbit inclusiv despre unde electromagnetice produse de marea aflata la cativa metri de casele oamenilor, insa nici aceasta varianta nu a fost confirmata.

Localnicii raman cu teama ca pot muri in somn, atat timp cat totul se aprinde fara nicio explicatie, iar pompierii au cea mai intensa activitate din intreaga Sicilie. In fiecare zi sunt chemati sa mai stinga cate o flacara rebela aparuta din senin.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Alexandru Rafila, despre noile măsuri: Dacă închidem școala și ținem mall-urile deschise, nu am făcut nimic

Accident MORTAL în Ilfov: șoferul, beat, a fugit de la locul tragediei

BOMBA SUPREMĂ DESPRE VACCIN! Celebrul părinte Ciprian Grădinarul, duhovnicul oamenilor influenți, RUPE TĂCEREA! Este un SCANDAL fără precedent! Care este ADEVĂRUL

Rezultate Loto 6 din 49 joi, 21 octombrie 2021: Numerele extrase - Joker, Noroc LIVE Premii uriașe la Loto 6/49 și Joker!

Ce program vor avea magazinele din București după noile măsuri? Certificatul verde, obligatoriu pentru majoritatea activităților

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies