ZAPADA in SEPTEMBRIE? A nins ca in povesti, iar stratul de zapada a depasit 20 cm

Autor: A.D. Editor: Alina Dirdala
Actualizat: 04 oct 2020, 19:05

A nins ca in povesti cu toate ca este toamna! Copacii au imbracat haine de omat, iar stratul de zapada a atins chiar si 20 de centimetri.

S-au trezit ca a venit iarna cu mult mai devreme decat se asteptau. A nins ca in sezonul rece iar peisajul s-a transformat dintr-unul de toamna intr-unul hibernal. Americanii din Dakota de Sud nu au mai vazut asa ceva in viata lor! Se pare ca un astfel de fenomen ciudat nu s-a mai intamplat decat in urma cu 120 de ani cand, la fel ca si acum, stratul de zapada a atins 20 de centimetri in luna septembrie.

Din cauza zapezii, frunzele inca verzi ale copacilor risca sa cada mai devreme decat era cazul. Vremea ciudata va continua si in week-end cand in aceasta regiune se anunta temperaturi de 17 grade Celsius. Si in Canada o furtuna de zapada a dat peste cap traficul pe autostrazi si a rupt crengile copacilor. Semn ca vremea poate sa se schimbe radical, indiferent de data din calendar.

##VIDEO121934##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!