Zannidache este câștigatorul Survivor România 2021!

,
Zanni este castigatorul Survivor Romania 2021
Zanni a castigat competitia Survivor Romania 2021

S-a scris ultima filă „Survivor România” 2021, iar la capătul celei mai frumoase și aspiraționale competiții televizate, devenite un adevarat fenomen media, se află un singur Mare Câștigător: Zannidache.


In articol:

Cel de-al doilea sezon al celui mai urmărit și iubit reality al momentului a oferit o ultimă reprezentație de foc de pe nisipurile din Republica Dominicană, un show total, în care cei trei concurenți rămași in Finală au dat totul pentru a câștiga trofeul „Survivor România” și premiul în valoare de 250.000

de lei.

Zanni este castigatorul Survivor Romania 2021

Citeste si: Castigator Survivor Romania 2021. Zanni este castigatorul Survivor Romania 2021. Prima reactie a lui Andrei Dascalu dupa ce a pierdut TROFEUL LIVE TEXT VIDEO

După jumătate de an în care și-a depăsit limitele cu fiecare încercare, în care a trecut de la agonie la extaz, departe de cei dragi și de confortul de acasă, Zannidache și-a putut vedea visul împlinit.  După o competiție extrem de strânsă cu Andrei și Marius în ultimele două jocuri din „Survivor România”, Zannidache a cucerit inimile publicului. În urma voturilor din ultimul Consiliu al Survivor România, Zanni a fost desemnat Marele Câștigător și posesor al Trofeului atât de râvnit.

 

De emoție am transpirat. E foarte greu trofeul... E cel mai greu trofeu. Trebuie să recunosc că i-am simțit pe oameni foarte aproape de mine.

Am avut foarte multe emoții, dar nu de frică. Au fost emoții de bucurie pentru că simțeam acest moment și emoțiile erau foarte mari pentru că nu prea știu cum să-mi arăt recunoștința... Dar recunoștința mea o s-o vedeți în toată energia mea și toată atitudinea mea de acum încolo. Vă mulțumesc din tot sufletul meu nu că ați pierdut timpul, ca l-ați câștigat alături de mine ”, a spus învingătorul Zannidache.

  Marea Finală, un show total, cu emoții urișe

  Alături de cei trei finaliști, în ultima bătălie, s-au aflat în Republica Dominicană foști concurenți ai celui de-al doilea sezon al reality-ului, Războinici și Faimoși.  Îmbrățișările, încurajările, lacrimile de bucurie ale foștilor coechipieri au acționat ca o infuzie de energie pentru cei ajunși în ultima etapă a competiției.

Zannidache, Andrei și Marius au fost încurajați de pe margine, exact ca în vremurile în care formau două echipe, „Faimoșii” și „Războinicii”.

Citeste si: REACTIA Elenei Marin dupa ce Zanni a fost desemnat castigatorul Survivor Romania 2021! Ce au facut cei doi in fata tuturor concurentilor

Lupta a fost extrem de strânsă între concurenți; în primul joc, din cele două consumate în ultima etapă, s-au salvat Zannidache și Andrei. Aceștia  au continuat lupta în cel de-al doilea joc de departajare, în urma caruia Andrei a intrat direct in Finală, după un scor foarte strâns cu oponentul său (6-5). În urma celui de-al doilea joc, Zannidache, a intrat în prima sesiune de votare, în Consiliu, alaturi de Marius.

Daniel Pavel a desemnt castigatorul Survivor Romania 2021
Daniel Pavel a facut anuntul: Zanni a castigat competitia Survivor Romania 2021

După prima sesiune de votare, publicul l-a trimis în Marea Finală pe Zannidache, alături de Andrei.

Citeste si: EXCLUSIV: REACȚIA lui Zanni după ce a câștigat Survivor România 2021. Primele declarații ale câștigătorului Survivor 2021

Emoțiile au fost uriașe pe tot parcursul show-ului, concurenții au putut intra în direct cu familiile și apropiații lor, aflați in platoul de la Kanal D. De asemenea, a fost difuzată o suită de imagini amuzante din toată perioada de competiție, momente din spatele camerelor cu cei din echipele Acun Medya și Kanal D, care au facut posibil un show de o asemenea anvergură.

„Survivor Romania”, reality-ul prezentat de Daniel Pavel, la Kanal D, a ajuns, așadar, la final, după o călătorie incredibilă, alături de Marele Public, un actor extrem de important în economia acestui reality istoric. Camaraderia, spiritul de echipă, depăsirea limitelor, redescoperirea permanentă de sine au fost acele borne care i-au ghidat pe concurenți  în toată evoluția lor, dar i-au inspirat  în permență și pe cei care i-au privit de acasă și care au fost cu sufletul alături de ei în tot acest timp.

 

Citește-ne pe
Citește și:

REACTIA Elenei Marin dupa ce Zanni a fost desemnat castigatorul Survivor Romania 2021! Ce au facut cei doi in fata tuturor concurentilor

Primele semnale de dragoste în noul USL? Două persoane apropiate de PSD, numite de Cîțu în funcții de conducere

Corina Bilcon RUPE TĂCEREA pentru prima dată! Ce a spus aceasta despre Anamaria Prodan! Este UMILINȚA SUPREMĂ

EXCLUSIV: REACȚIA lui Zanni după ce a câștigat Survivor România 2021. Primele declarații ale câștigătorului Survivor 2021

Cine a castigat SURVIVOR ROMANIA 2021? Zanni si Andrei Dascalu, marii finalisti. Unul va pleca acasa cu trofeul

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies