Zanni de la „Survivor România 2021” vorbește despre iubire. Cum arată femeia perfectă pentru câștigătorul competiției de supraviețuire

,
Zanni
Zanni a vorbit deschis despre iubire și despre cum arată partenera ideală pentru el[Sursa foto: Instagram]

Zanni de la „Survivor România 2021” a vorbit despre iubire. Cum arată femeia perfectă pentru câștigătorul competiției de supraviețuire?


In articol:

În prezent, Zanni are parte de soare pe strada vieții lui. A câștigat marele premiu „Survivor România 2021”, se bucură de admirația fanilor lui și a reușit, de curând, să-și cumpere propriul său apartament. 

Zanni de la „Survivor România 2021” a vorbit deschis despre iubire și despre cum trebuie să arate femeia perfectă pentru el. Artistul a declarat că nu este pregătit încă pentru o relație.

Zanni de la „Survivor România 2021” vorbește despre iubire

Câțtigătorul „Survivor România 2021” a vorbit deschis despre iubire și despre cum arată femeia perfectă pentru el. Acesta a recunoscut că nu este pregătit de o relație pentru că nu se lasă uimit atât de ușor.

Zanni
Zanni declară că nu este încă pregătit pentru o relație, fiind greu de impresionat[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: ANUNTUL mult asteptat din partea lui Zanni: "Este oficial, mi-am cumparat apartamentul!" Cum arata locuinta castigatorului Survivor Romania 2021

„Da, recunosc, nu știu dacă sunt pregătit de o relație, pentru că nu sunt prea ușor de impresionat. Dacă mi-aș găsi o femeie care să mă impresioneze, să-mi placă de ea. Și, cel mai important, să mă iubească necondiționat, atunci cred că aș încerca să văd dacă sunt pregătit pentru o relație”,   a mărturisit Zanni.

Cum arată femeia perfectă pentru câștigătorul competiției de supraviețuire?

Zanni a vorbit și despre cum vede el femeia perfectă. Acesta a declarat că nu are un tipar anume când vine vorba de ideal și nici nu ține la frumusețea exterioară, ci vrea doar să simtă că este iubit și că se potrivește cu potențiala lui parteneră. 

Citeste si: Jador, gest neașteptat în avion! „Vreau să ne căsătorim aici” Cine este femeia care l-a cucerit pe manelist

„Acum nu-mi dau seama, pentru că nu am în cap o femeie la care să

mă gândesc și să vreau ceva cu ea. Nu mă uit la fizic, trebuie doar să mă atragă. Nu sunt niște trăsături anume, după care mă uit. Să fie femeie și să mă atragă. Contează energia pe care mi-o transmite”,  au fost spusele lui Zanni.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Albert Oprea hotarat sa faca pasul cel mare! DEZVALUIREA cu care si-a pus fanii pe jar: "Maine..."

Dacian Cioloș: 'USR este un partid responsabil și nu caută soluții pentru a ajuta un om sau altul'

BOMBĂ! S-a aflat cine este milionarul cu care a fost căsătorită Oana Cuzino? Are 70 de ani, dar arată de 45. Doar ceasurile lui costă 3 milioane de euro

Zanni si-a pus viata in pericol de dragul unei provocari mai ceva ca la Survivor Romania: "O fi murit? Scoateti-l de acolo!"

Sebastian Chitoșcă, mesaj dur pentru Zanni: „Nu mai suntem prieteni”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies