Albert Oprea hotarat sa faca pasul cel mare! DEZVALUIREA cu care si-a pus fanii pe jar: "Maine..."

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 01 aug 2022, 19:15
Albert Oprea a raspuns la unul din cele mai sensibile subiecte
Sursa: Instagram

Albert Oprea este un barbat asumat cand vine vorba de o relatie serioasa si a facut una dintre cele mai surprinzatoare declaratii.

Albert Oprea, unul dintre cei mai votati si admirati concurenti din tabara Razboinicilor de la Survivor Romania 2021, se afla in permanenta in atentia publicului de online cu toate activitatile pe care le face. Fanii ii scriu mereu si vor sa stie ce se mai intampla in viata lui. Intr-o sesiune de intrebari si raspunsuri pe Instagram Albert Oprea a dezvaluit si cateva detali legate de viata privata, dar si despre ce nu s-a stiut despre el pana acum in timpul competitiei Survivor Romania 2021.

Citeste si: Simona Hapciuc, poveste terifianta de viata: "Am ajuns sa dorm in parcul Obor. Traiam cu 3 lei pe zi"

 

Albert Oprea a raspuns la unul din cele mai sensibile subiecte

Albert Oprea a recunoscut ca i-a placut la nebunie provocarea Survivor Romania 2021 si s-ar mai duce daca ar mai avea ocazia.

Mai mult, traseul care i-a placut a fost cel cu apa unde s-a simtit ca un peste in largul sau. Venind vorba de viata primvata, Albert Oprea este genul care ia in serios o relatie pe care o considera serioasa. Intrebat daca s-ar casatori, Albert a raspuns ca: "Dacă găsesc persoana portivită și mâine.”  

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: ANUNTUL mult asteptat din partea lui Zanni: "Este oficial, mi-am cumparat apartamentul!" Cum arata locuinta castigatorului Survivor Romania 2021

Ceea ce nu stiu unii dintre fanii sai, estre faptul ca Albert Oprea are o relatie foarte speciala cu Simona Hapciuc, Faimoasa care i-a cazut cu tronc Razboinicului inca din competitie. Albert a recunoscut ca fizic, o atragea de atunci. Dupa ce ambii au iesit din competitie, au aparut si primele imagini si declaratii cu cei doi.

Care mai este relatie dintre Albert Oprea si Simona Hapciuc

Albert:   Există ceva între noi, o relație de prietenie, suntem foarte buni prieteni. Ea e supărată pe mine, dar cred că am fost până într-un punct. Am greșit. Nu am fost parolist, ceea ce nu îmi stă în caracter. Mi-am cerut scuze, am încercat să mă revanșez, nu am avut ocazia.

Simona :   I-am zis și lui și chiar l-am sfătuit să procedeze astfel. A fost o greseala intentionata și in momentul in care cineva face ceva cu buna stiinta, stie ca va aduce la un final alunecos, nu mai ai cum să ierti pentru că stii ca se va repeta. Nu a fost prima data cand a facut, a mai facut si altadata.

Albert  :  Orice decizia va lua, eu o să o respect mereu. Dacă nu o să vrea să mai vorbească cu mine, eu tot o să o plac. Albert a impresionat-o pe Simona atunci cand i-a adus fiului ei, Dimi o jucarie, lucru care pentru blonda a contat cel mai mult.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!