Yilmaz, bulversat dupa intalnirea cu Zuleyha! Afla cum va incerca tanarul sa descopere adevarul despre mariajul fostei sale iubite, ASTAZI, intr-un nou episod din serialul "Ma numesc Zuleyha", de la ora 20:00, la Kanal D

Demir este suparat pe sotia sa pentru face probleme, de fiecare data, punand intreaga familie in dificultate, prin manifestarile ei nechibzuite.


In articol:

La polul opus, Zuleyha considera ca traieste o adevarata drama alaturi de sotul ei si ii cere insistent sa-i dea copilul inapoi. Cand Hunkar aude ca Zuleyha a incercat sa fuga de la mosie, luand bijuteriile familiei si copilul cu ea, ia atitudine. Stapana mosiei ii interzice Zuleyhei sa paraseasca ferma si o ameninta ca, in caz contrar, vor exista repercusiuni grave. 

Demir afla ca toti argatii lui au plecat sa lucreze pentru Yilmaz, ajuns mare bogatas. Demir il ameninta pe Gaffur sa rezolve imediat problema cu Yilmaz, in caz contrar, el va fi alungat, impreuna cu intreaga familie, de la mosie.

Sermin continua sa se intalneasca, in secret, cu Veli, despre care crede ca este un prosper afacerist. Femeia habar nu are ce secrete ascunde barbatul.

Citeste si: Gaffur din serialul "Ma numesc Zuleyha", un tatic devotat si implinit in viata reala! Iata ce nunta de vis a avut celebrul actor Bulent Polat alaturi de aleasa inimii sale, in urma cu cinci ani!

Citeste si: Incredibil! Cum arata Hilal Altinbilek, protagonista serialului "Ma numesc Zuleyha", inainte de a recurge la operatiile estetice! Iata prin cat de multe transformari a trecut celebra actrita!

Yilmaz, bulversat dupa intalnirea cu Zuleyha!

Yilmaz se confrunta cu o mare dilema. El incearca sa afle adevarul despre Zuleyha, insa este complet bulversat, dupa ultima discutie avuta cu aceasta. Fekeli ii este alaturi tanarului si incearca sa-l ajute sa desluseasca “misterul”. Gulten trece prin momente de groaza la mosie, dupa ce s-a aflat ca este indragostita de Yilmaz. 

“Mă numesc Züleyha” înfățișează istoria unei iubiri unice, care se derulează în Istanbulul anilor ’70

“Mă numesc Züleyha” îi aduce în prim – plan pe Yilmaz Akkaya și Züleyha, doi tineri care se iubesc dincolo de limitele impuse de societatea în care trăiesc, dincolo de prejudecățile vremii și, mai presus de orice, sunt dispuși să facă totul pentru dragostea lor.

Yilmaz Akkaya (interpretat de Uğur Güneș) este un bărbat puternic, tenace, care nu se teme de moarte, și este dispus să facă orice, chiar să ucidă, pentru femeia pe care o iubește cu disperare.

Züleyha (interpretată de Hilal Altınbilek), partenera de viață a lui Yilmaz, este o tânără frumoasă și puternică, care a renunțat la ea însăși, la visele ei, pentru a-și salva bărbatul iubit. Cei doi îndrăgostiți își doresc să se căsătorească, însă planul lor nu decurge așa cum își doresc. Situația se complică iar cei doi îndrăgostiți, ca să rămână împreună, recurg la un “șiretlic”, care va avea serioase repercusiuni. Greșeala tinerilor le va răscoli acestora viața și va distruge orice șansă de salvare, lăsându-i într-un tumult de emoții și probleme.

Yilmaz ajunge să comită o crimă pentru a-și proteja iubita, pe Züleyha, de cruzimea propriei familii. La rândul ei, frumoasa fată preferă să moară decât să renunțe la iubitul ei, devenit asasin de dragul iubirii lor. Pentru a-și salva dragostea, Yilmaz și Züleyha pornesc într-o călătorie primejdioasă.

Întreaga poveste capătă dimensiuni nebănuite, atunci când Hunkar Yaman, interpretată de Vahide Perçin, vrea să păstreze, cu orice preț, averea familiei deținută de secole.

Fiul ei, Demir Yaman, interpretat de Murat Ünalmıș, un moșier chipeș, se îndrăgostește obsesiv de Züleyha, iar lucrurile se complică teribil. Lupta pentru iubire, avere și putere capătă dimensiuni inimaginabile.

Oare iubirea nemărginită pe care și-o poartă Yilmaz și Züleyha va fi suficientă pentru a depăși toate obstacolele?

“Mă numesc Züleyha” este dovada că iubirea poate fi eternă, că poate depăși obstacolele vieții, însă testează, în același timp, și rezistența dragostei și bunătății, în fața unor evenimente tulburi din viețile protagoniștilor.

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate