WhatsApp nu va mai funcționa pe aceste telefoane. Ce schimbări sunt anunțate în 2021?

,
Ce utilizatori nu vor mai putea folosi aplicația WhatsApp?
Ce utilizatori nu vor mai putea folosi aplicația WhatsApp?[Sursa foto: unsplash]

WhatsApp este aplicația folosită la nivel mondial de o mulțime de persoane, reprezentând o modalitate rapidă de transmitere a mesajelor, fotografiilor sau materialelor video. Pe ce telefoane nu va mai funcționa în 2021?

Persoanele care au telefoane cu sisteme de operare mai vechi nu vor mai putea folosi aplicația WhatsApp începând cu data de 1 ianuarie 2021. Decizia a fost luată de reprezentanții aplicației WhatsApp, deținută de Facebook.

Pe ce telefoane nu va mai funcționa aplicația WhatsApp în 2021?

WhatsApp este una dintre cele mai folosite aplicații   de mesagerie instant din lume, având o mulțime de utilizatori la nivel mondial.

Este preferată de oameni pentru că permite transferul rapid de informații, fotografii sau video. Reprezentanții aplicației vin cu vești proaste pentru utliziatorii care au telefoane vechi. Aceștia nu vor mai putea trimite mesaje începând cu data de 1 ianuarie 2021.

Mai exact, de la începutul anului viitor, aplicația WhatsApp nu va mai funcționa pe sistemul de operare iOS 9, care a fost lansat de Apple în anul 2015, și nici pe Android 4.0.3 Ice Cream Sandwich, lansat în luna decembrie a anului 2011. Pentru persoanele care folosesc în continuare un telefon Apple iPhone 4S, 5, 5S, 5C, 6 și 6S, accesul va fi permis, însă doar cu actualizarea sistemului de operare.

Citeste si: Politia pe WhatsApp! Numarul la care poti sa faci reclamatii daca un cetatean nu poarta masca

Posesorii telefoanelor vechi nu vor mai putea accesa aplicația WhatsApp
Posesorii telefoanelor vechi nu vor mai putea accesa aplicația WhatsApp[Sursa foto: unsplash]

Reprezentanții aplicației WhatsApp au luat decizia de a nu mai permite funcționarea aplicației pe aceste telefoane mobile pentru a elibera resurse umane și tehnologice, potrivit observatornews.ro .

Astfel, persoanele care vor să folosească în continuare aplicația WhatsApp pentru a comunica cu cei dragi, dar au telefoane vechi și nu intenționează să le schimbe în perioada imediat următoare, ar trebui să își actualizeze sistemul de operare până la 1 ianuarie 2021. Acest lucru se poate face foarte ușor de pe orice telefon mobil, accesând ”Setări” în meniul telefonului.

Aplicația WhatsApp a fost lansată în anul 2009, este deținută de Facebook și este preferată de foarte multe persoane pentru că folosește doar conexiunea la internet pentru transmiterea datelor, fără să implice costuri suplimentare. 

Citeste si: Modul cel mai simplu prin care poți face root la Android

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Facebook, amenda de 5 miliarde de dolari. Cum a reactionat Mark Zuckerberg

Caz incredibil în Turcia: Un vânător a murit după ce a fost împușcat de propriul câine

Facebook, amenda de 5 miliarde de dolari. Cum a reactionat Mark Zuckerberg

Schimbari revolutionare pentru una dintre cele mai cunoscute aplicatii

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies