Politia pe WhatsApp! Numarul la care poti sa faci reclamatii daca un cetatean nu poarta masca

Author: Diana Tilă
Actualizat: 09 oct 2020, 10:42
Politia pe WhatsApp

Daca pana acum, oamenii aveau posibilitatea de a face reclamatii la TelVerde 0800 800 165, pentru ca cei din jur nu respectau regulile de protectie pentru prevenirea coronavirusului, iata ca autoritatile au mai gasit o varianta.

Bucurestenii fac reclamatii din ce in ce mai multe, pentru persoanele care nu poarta masca de protectie. Pentru ca sunt speriati de rapiditatea cu care se extinde virusul nemilos, Politia Capitalei a pus la dispozitie si un numar de WhatsApp. In ultimele 24 de ore, 27 de astfel de reclamatii au fost făcute 

„Dacă la sfârşitul săptămânii trecute mai puţin de 10 cetăţeni au apelat în Bucureşti acest număr, ieri, în 27 de apeluri ne-au fost sesizate nereguli”, au transmis polițiștii.

Poliţia Capitalei a pus la dispoziţia bucureştenilor un număr de WhatsApp

Persoanele care nu respecta masurile de protecie pentru prevenirea coronavirusului, nu riscă doar să fie prinși de polițiști, ci de orice alt simplu cetatean.  

Bucurestenii pot face reclamatii la poliție la numarul 0755.021.218, unde pot fi trimise imagini cu cei surprinsi că sfideaza regulile sanitare. 

„De la operaţionalizarea acestei linii telefonice, cetăţenii şi-au arătat disponibilitatea de a sesiza în ce locuri, spaţii sau mijloace de transport în comun au observat persoane, care fie nu poartă, fie poartă în mod necorespunzător masca de protecţie.

Pe fondul creşterii numărului de cazuri de infectare, Poliţia Capitalei a intensificat controalele în toate zonele Municipiului. Acum facem un apel la cetăţeni, să ne sprijine în identificarea locurilor, şi mijloacelor de transport unde, anumite persoane, nu respectă normele de protecţie individuală”, arată Poliţia  Capitalei.

Ilinca Vandici nu crede în diete! Cum reușește să își mențină aceeași greutate pe care o avea înainte de naștere:

In urma sesizarilor facute, autoritatile verifica si sanctioneaza fiecare caz.

„Verificăm cele sesizate şi mai mult decât atât, în urma acestor telefoane am construit o hartă a punctelor fierbinţi, a zonelor unde se încalcă cel mai des regulile de protecţie, zone care vor face obiectul unor verificări amănunţite”, se arată în comunicatul Poliției.

 

 


Bia, primele semne de gelozie, în Casa iubirii! Concurenta i-a adus reproșuri dure lui Andrei, pentru ca a fost mult prea tandru cu Emma în camera roșie! „Am auzit că ai strâns-o foarte tare în brațe”

Andrei îi stârnește gelozia frumoasei Bia, după ce o va îmbrățișa pe Emma în camera roșie! „Mie nu-mi place să mă joc!” Iată ce reproșuri dure i-a adus concurenta lui Andrei!

Cookies