What's UP a cedat psihic si a izbucnit in plans dupa primul joc de la Exatlon! Iata cum a reactionat Simina, sotia artistului si cum a trait acele momente!

Simina, sotia lui What's UP a avut emotii mari la prima proba in care a concurat artistul la Exatlon.

Invitata in platoul "FanArena", Simina, sotia lui What's UP a marturisit cum a trait seara trecuta, in fata televizorului,  momentul in care artistul a avut o cadere nervoasa, dupa primul joc la Exatlon. Aceasta a declarat ca a trait la intensitate maxima desfasurarea probelor in care a concurat sotul ei.

"Am avut febra musculara efectiv, la o ora dupa terminarea acestui prim episod! Am gesticulat, ba imi puneam mainile in cap, ba fugeam dintr-o parte in alta! Tineam in egala masura cu toti din echipa! Am avut ocazia de a-i cunoaste un pic inainte si imi plac foarte mult! Si chiar cred ca o sa fie tari! Daca vor mai pierde clar vor exista tensiuni! Dar sper sa le depaseasca!", a spus Simina.

Intrebata ce anume crede despre reactia sotului ei, Simina a replicat ca artistul nu a cedat psihic ci doar a fost doar provocat si a raspuns cu aceeasi atitudine.
"Cred ca a fost provocat! Eu chiar cred ca el este mai vulnerabil, nu este obisnuit cu competitia asta acerba, pentru ca nu este sportiv de performanta! El a venit aici ca sa se autodepaseasca! El avand aceasta profesie de artist este mai sensibil!", a spus Simina.

Toate informatiile despre Exatlon sunt pe site-ul exatlon.kanald.ro!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setari de confidentialitate