Vrei sa faci o schimbare? Afla CUM POTI SLABI 3 kilograme in 3 zile cu ajutorul dietei chinezesti

Vrei sa faci o schimbare? Afla CUM POTI SLABI 3 kilograme in 3 zile cu ajutorul dietei chinezesti

Doctorul Adrian Florea a fost invitat in platoul emisiunii "Draga mea prietena" unde a explicat principiul alimentelor Yin si Yiang.

"E vorba de un arhetip. Arhetipul Yin Yang se refera la orice dualitate care de fapt caracterizeaza intregul univers. Tot intalnim niste fenomene care sunt antagonice dar, in acelasi timp, se definesc unul prin celalalt, deci nu pot exista unul fara celalalt".

Adrian Florea a dat si cateva exemple. Astfel, printre alimentele Yin se regasesc fructele, legumele, alcoolul, mierea, zaharul si uleiul iar carnea, fructele de mare, ouale, pestele, branza si sarea sunt alimente Yang.

El a subliniat ca nu trebuie sa consuma doar alimente Yin sau alimente Yang. Intotdeauna trebuie sa existe un echilibru.

"Principiul Yin Yang vine doar ca un ajutor in a intelege niste fenomene. Ganditi-va ca eu cel putin nu prea am intalnit chinezi obezi. La ei functioneaza aceste principii. De exemplu, principiul celor 5 gusturi. Alimentele care au aceste gusturi au anumite efecte asupra organismului. Alimentele acre au un efect hemostatic, pot limita o hemoragie, transpiratia excesiva sau o diaree acuta. Astfel, la o masa ar trebui sa avem toate cele 5 miresme, asa cum face si chinezul".

Persoanele care urmeaza dieta chinezeasca pot slabi pana la 3 kilograme in doar 3 zile.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate