Vrei sa afli cati parteneri i-au trecut prin pat iubitei? Iata DETALIUL care o da de gol

Potrivit oamenilor de stiinta de la Universitatea din California, exista o legatura intre inaltimea unei persoane, greutatea corporala si numarul partenerilor sexuali pe care i-a avut.

In urma studiului, efectuat pe un numar de 60,058 de barbati si femei heterosexuali, cercetatorii au descoperit ca persoanele mai scunde si cu o greutate mai mica au, de obicei, mai putini parteneri decat cei cu o inaltime si cu o greutate medie. Totodata, s-a constatat ca barbatii mai inalti au avut cu pana la trei partenere sexuale mai mult decat cei scunzi sau cu o inaltime medie. Explicatia ar fi ca, de cele mai multe ori, femeile prefera barbatii mai inalti.

Cercetatorii au mai descoperit ca femeile cu o greutate mai mica fata de cea medie au avut mai multi parteneri sexuali, in timp ce barbatii mai plinuti au cel mai mult succes la doamne si domnisoare.

Concluzia ar fi, in ceea ce priveste persoanele cu varste cuprinse intre 30 si 45 de ani, media partenerilor sexuali ar fi de 8, in randul femeilor si de 14, in cazul barbatilor.

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies