Vrea să meargă la Survivor România. Fostul concurent de la Puterea Dragostei a făcut anunțul: „Acolo da!”

Autor: Amalia Georgescu
Bogdan Mocanu, Gabriel și Marius, foști concurenți la Puterea Dragostei
Sursa: Instagram

Iubește să facă sport, merge la sală de fiecare dată când are ocazia, astfel că nu ar refuza propunerea de a intra în competiția Survivor România. Ce fost concurent de la Puterea Dragostei ar vrea să participe în următorul sezon?

Survivor România este o competiție în care concurenții sunt provocați să își testeze limitele, atât din punct de vedere fizic, cât și psihic. Departe de familie și de civilizație, aceștia trebuie să demonstreze că se pot descurca indiferent de situație.

Marius, fostul concurent de la Puterea Dragostei, își dorește să intre în competiția Survivor România?

Primul sezon al emisiunii „Survivor România” s-a bucurat de un real succes și le-a schimbat viața tuturor celor care au acceptat această provocare unică.

Foștii concurenți nu au ezitat să spună că prin această competiție au reușit să se redescopere și că, în ciuda dificultăților, ar repeta experiența oricând. Cei care cred că au calități de învingător se pot înscrie în al doilea sezon al emisiunii „Survivor Romania” de la Kanal D.

Având în vedere că își petrece foarte mult timp în sala de fitness, lucru care este vizibil cu ochiul liber, Marius, fost concurent la Puterea Dragostei, a mărturisit că o astfel de competiție i s-ar potrivi perfect și că ar accepta provocarea, în cazul în care i s-ar propune să

meargă la „Survivor Romania”. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Marius rupe tăcerea despre despărțirea de Andreea Pirui! De ce au rupt logodna, de fapt: "Nu mai vreau să o văd"

Dacă la Puterea Dragostei nu își dorește să se mai întoarcă, fostul concurent considerând că este suficient timpul pe care l-a petrecut în casa iubirii, Marius ar accepta să își testeze limitele în al doilea sezon al emisiunii „Survivor Romania”. Acesta nu ar fi primul fost concurent de la Puterea Dragostei care merge la „Survivor Romania”, Iancu Sterp fiind cel care a spart gheața și a concurat în primul sezon, acesta fiind la un pas să câștige competiția.

Marius este pasionat de sport și are un stil de viață foarte sănătos, încercând ca prin intermediul contului de instagram să îi inspire și pe ceilalți să facă mai multă mișcare. Acesta a fost concurent în casa Puterea Dragostei, a format un cuplu cu Andreea Pirui, cei doi fiind pe punctul de a se căsători, însă ulterior au luat decizia de a se despărți definitiv.

Citeste si: De ce s-au despartit, de fapt, Andreea Pirui si Marius de la Puterea dragostei? "Asta a pus capac!"

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!