„Voturile telespectatorilor vor fi decisive”. Duminică, 14 ianuarie, de la orele 16:00 și 19:00, are loc Marea Finală din „Casa iubirii”! Aflați cine sunt cei doi concurenți care vor câștiga sezonul 2 al emisiunii

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 13 ian 2024, 20:00

Mâine are loc Marea Finală „Casa iubirii”

Sursa: Captură KANAL D

În ediția de duminică a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, va avea loc momentul mult așteptat: Marea Finală!

În ediția de duminică a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, va avea loc momentul mult așteptat de concurenți și telespectatori: Marea Finală a sezonului 2 și aflarea câștigătorilor competiției! 

Duminică are loc Marea Finală din „Casa iubirii”

În episodul de mâine, Andreea Mantea își va face intrarea în mod spectaculos, potrivindu-se cu evenimentul care are loc în „Casa iubirii”, respectiv Marea Finală.

Citește și: Prima reacție a Catincăi după eliminare! Cum a reacționat la declarațiile lui Robert: „Ai profitat”

„Bună ziua, dragi telespectatori, și bine ați venit în Marea Finală a sezonului 2 Casa iubirii!”, va spune Andreea Mantea, în timp ce-și va face intrarea în platoul unde au avut loc eliminări și numiri de favoriți ai săptămânilor.

Ținutele pe care le vom vedea la concurenți sunt spectaculoase și ele! Mihaela va apărea într-o rochie roz extravagantă, ca de prințesă, Bianca va avea o rochie de un roșu aprins care îți fură privirea, iar Cristina va străluci la propriu în rochia cu diamante pe care o va purta!

Citește și: Sar scântei între Bianca și Ionuț de la ”Casa iubirii”. Cum a reacționat concurentul la dansul iubitei sale cu Antoni: ”De ce a cerut o melodie romantică?”

Nici băieții nu se lasă mai prejos, căci fiecare dintre ei vor purta costume elegante în culori cât mai deosebite, care le vor pune fizicul în avantaj.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Cine sunt cei doi concurenți care vor câștiga sezonul 2 al emisiunii

Înainte să anunțe cine sunt cei doi concurenți care vor câștiga Marea Finală a sezonului 2 „Casa iubirii”, Andreea Mantea îi felicită pe concurenți pentru că au reușit să ajungă până în acest

punct.

„Mulți s-au înscris, mulți au pășit aici în Casa iubirii, dar astăzi doar voi ați ajuns până aici! Doamne ajută!”, va spune Andreea Mantea.

Suspansul și emoțiile adevărate de abia acum vor începe! Andreea Mantea va pronunța câteva fraze care vor trezi emoții și palpitații în sufletele concurenților, fraze care vor fi decisive și vor marca viața tuturor celor care au reușit să ajungă în Marea Finală. 

„Voturile telespectatorilor vor fi decisive”, va mai spune Andreea Mantea.

„Merg către câștigătorul sezonului 2, mai exact...”, va spune Andreea Mantea.

„Dragi telespectatori, câștigătoarea sezonului 2 este...”, va mai declara Andreea Mantea.

Suspansul va continua până mâine, căci mâine, 14 ianuarie 2024, de la orele 16:00 și 19:00, la Kanal D, vom afla cine sunt băiatul și fata care au câștigat sezonul 2 „Casa iubirii”!