Vom mai completa sau nu declarații pe propria răspundere după 15 mai? Răspunsul oferit de Marcel Vela

,

Deși mai este foarte puțin până când starea de urgență va expira, autoritățile nu au făcut publice măsurile care vor fi luate în perioada imediat următoare, Marcel Vela anunțând că acest lucru s-ar putea întâmpla în cursul zilei de sâmbătă.


In articol:

Starea de urgență va expira pe 15 mai, dar românilor încă nu le este clar ce vor avea voie să facă după această dată și ce rămâne în continuare interzis.

Citeste si: Ce se va întâmpla în spitale după data de 15 mai? Raed Arafat a făcut anunțul: "Cu certitudine spitalele..."

Autoritățile nu au oferit informații exacte despre modul în care vor putea fi părăsite localitățile și nici despre folosirea declarațiilor pe propria răspundere.

Vom mai completa sau nu declarații pe propria răspundere după 15 mai? Răspunsul oferit de Marcel Vela

Într-o intervenție la un post de televiziune, Marcel Vela a răspuns întrebărilor legate de completarea declarațiilor pe propria răspundere, dar și despre posibilitatea de a părăsi localitatea de domiciliu fără restricții.

Citeste si: Autoritatile sunt in alerta! Doua focare noi de coronavirus in Romania

"Încă discutăm dacă va mai fi nevoie de declarația pe proprie răspundere și în ce condiții. Se va putea părăsi localitatea în anumite condiții, care vor fi precizate în decizia Comitetului Național pentru Situații de Urgență.Măsurile vor avea și sancțiuni, în baza legilor care sancționează nerespectarea măsurilor introduse de Comitetul pentru Situații de Urgență.", a spus Marcel Vela, potrivit digi24.ro.

Astfel, ministrul de Interne s-a ferit să ofere un răspuns clar referitor la aceste aspecte, menționând că toate detaliile vor fi oferite de Grupul de Comunicare Strategică, prin intermediul unui comunicat.

Citeste si: Iohannis, mesaj de Ziua Europei: Modul în care vom depăşi actuala criză va marca profund conştiinţa noastră europeană

 

Citește-ne pe
Citește și:

BAC 2020: Schimbarea anuntata de ministrul Educatiei. Ce se intampla cu probele de competente

Clotilde Armand: `Eu trimit oameni la închisoare!`

Vedeta Kanal D care are trei copii cu trei femei diferite. Toată lumea îl credea familist convins. Nimeni nu a știut până acum

Ce se întâmplă cu elevii care nu au participat la cursurile online? Ministrul Educației a spus cum va fi încheiată situația școlară

Alexandru Rafila a spus cand va fi al doilea val al epidemiei de coronavirus: "Era bine sa fi avut obligativitatea purtarii mastii"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies