Vom mai completa sau nu declarații pe propria răspundere după 15 mai? Răspunsul oferit de Marcel Vela

Author: B.H.
Actualizat: 09 mai 2020, 10:39

Deși mai este foarte puțin până când starea de urgență va expira, autoritățile nu au făcut publice măsurile care vor fi luate în perioada imediat următoare, Marcel Vela anunțând că acest lucru s-ar putea întâmpla în cursul zilei de sâmbătă.

Starea de urgență va expira pe 15 mai, dar românilor încă nu le este clar ce vor avea voie să facă după această dată și ce rămâne în continuare interzis.

Citeste si: Ce se va întâmpla în spitale după data de 15 mai? Raed Arafat a făcut anunțul: "Cu certitudine spitalele..."

Autoritățile nu au oferit informații exacte despre modul în care vor putea fi părăsite localitățile și nici despre folosirea declarațiilor pe propria răspundere.

Vom mai completa sau nu declarații pe propria răspundere după 15 mai? Răspunsul oferit de Marcel Vela

Într-o intervenție la un post de televiziune, Marcel Vela a răspuns întrebărilor legate de completarea declarațiilor pe propria răspundere, dar și despre posibilitatea de a părăsi localitatea de domiciliu fără restricții.

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Citeste si: Autoritatile sunt in alerta! Doua focare noi de coronavirus in Romania

Lovitura cea mai mare pentru familia lui Emi Pian. Manelistii sunt socati

"Încă discutăm dacă va mai fi nevoie de declarația pe proprie răspundere și în ce condiții. Se va putea părăsi localitatea în anumite condiții, care vor fi precizate în decizia Comitetului Național pentru Situații de Urgență.Măsurile vor avea și sancțiuni, în baza legilor care sancționează nerespectarea măsurilor introduse de Comitetul pentru Situații de Urgență."

, a spus Marcel Vela, potrivit digi24.ro.

Astfel, ministrul de Interne s-a ferit să ofere un răspuns clar referitor la aceste aspecte, menționând că toate detaliile vor fi oferite de Grupul de Comunicare Strategică, prin intermediul unui comunicat.

Citeste si: Iohannis, mesaj de Ziua Europei: Modul în care vom depăşi actuala criză va marca profund conştiinţa noastră europeană

 


Asiye se află în pericol de moarte atunci când este rănită în confruntarea dintre Tayfun și Omer. Vezi online live episodul 51 al serialului “Totul pentru familia mea”

Episodul 51 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D miercuri, 8 februarie 2023, de la ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Cookies