Volodimir Zelenski, gest emoționant pentru o tânără. A încasat 12 gloanțe pentru a-și apăra fratele

,

O tânără de 16 ani din Ucraina și-a apărat fratele de 8 ani, încasând 12 gloanțe. Din fericire, adolescenta a fost salvată de medici, iar recent a primit o vizită de la Volodimir Zelenski.


In articol:

Joi, 17 martie, preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski , a vizitat-o la spital pe una dintre victimele războiului din Ucraina. Katerina Vlasenko, în vârstă de 16 ani, a încasat 12 gloanțe în timp ce a încercat să își salveze fratele dintr-un atac al armatei ruse.

Citeste si: Putin a îmbrăcat o geacă Loro Piana la mitingul desfăşurat pe stadionul Moscovei. Cât costă modelul purtat de preşedintele Rusiei

Volodimir Zelenski, gest emoționant pentru o tânără. A încasat 12 gloanțe pentru a-și apăra fratele

Katerina Vlasenko a vrut să își apere fratele de gloanțele rușilor și a fost împușcată de 12 ori.  Adolescenta, fratele şi părinţii săi au părăsit Kievul când soldații ruși au început să atace zonele rezidenţiale. Tânăra în vârstă de 16 ani şi-a apărat fratele de 8 ani, încasând 12 gloanţe.

"Am împachetat doar câteva lucruri şi le-am aruncat în maşină, în grabă", a povestit mama fetei. La scurt timp după ce au pornit la drum, soldaţii ruşi au început să tragă în ei.

"Îmi amintesc că primul glonţ mi-a intrat în genunchi", a spus adolescenta.

Citeste si: Serghei Lavrov: Orice transport de arme care intră în Ucraina va fi considerat o țintă

Igor, fratele ei de 8 ani și-a văzut sora rănită și a ieșit din mașină țipând la ruși. A urmat apoi o rafală de gloanțe.   

"Gloanţele au lovit-o în spate, în coaste şi plămâni, şi în picioare. Cel mai grav a fost rănită pentru că şi-a acoperit fratele mai mic cu propriul ei corp", a spus Tatiana, mama tinerei.  

Fata şi-a salvat fratele şi a supravieţuit celor 12 gloanţe.

Joi,17 martie, Katerina Vlasenko a fost vizitată de președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, la spital. Liderul ucrainean i-a oferit tinerei eroine un buchet de flori albe şi roz. 

„Toată lumea de pe TikTok te susţine, domnule preşedinte ”, i-a comunicat Katerina Vlasenko preşedintelui Zelenski.

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Ce a făcut criminalul din Thailanda după ce a ucis 37 de persoane dintr-un de îngrijire al copiilor. Bărbatul și-a ucis inclusiv familia

Elon Musk stârnește noi controverse: A publicat o hartă care arată orientarea pro-rusă a locuitorilor din sudul Ucrainei (Foto)

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Premiul Nobel pentru Pace 2022 a fost câștigat de Ales Bialiatski, un activist din Belarus

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies