Vlăduța Lupău a născut în urmă cu puțin timp. Soțul artistei a dezvăluit numele micuțului

,
vlăduța-lupău-a-născut

Vlăduța Lupău a născut în urmă cu puțin timp.

[Sursa foto: Instagram: adiiirus]

Vlăduța Lupău a născut în urmă cu puțin timp. Vestea cea mare a fost dată în mediul online de către soțul artistei, cel care a și dezvăluit numele băiețelului lor. Deși termenul era stabilit pentru data de 8 august, micuțul a vrut să vină mai devreme pe lume.


In articol:

Vlăduța Lupău a născut în urmă cu puțin timp. Cel mic a venit pe lume cu puțin timp după miezul nopții, în zi de sărbătoare. Artista și soțul ei sunt cum nu se poate mai fericți, chiar dacă micuțul a venit cu două zile mai devreme.

Vlăduța Lupău a născut

Cu puțin timp după miezul nopții, Vlăduța Lupău și Adi Rus și-au întregit familia. Îndrăgita artistă a adus pe lume primul ei copil, cu două zile înainte de termenul stabilit.

Alături de o fotografie cu băiețelul lor, Adi Rus a dezvăluit și numele copilului, nume pe care cei doi părinți au decis să îl împărtășească abia după naștere.

„Iubirea mea, soarele meu, te-am dorit, ne-am rugat și te-am primit în această zi de sărbătoare, 06.08.2022. Nu o să pot să-i mulțumesc vreodată Lui Dumnezeu pentru ce mi-a dat. O să te învăt un singur lucru: să ai frică doar de Dumnezeu în viața asta și să te rogi Lui. Rus Iair, ești BINECUVÂNTAREA MEA! PS: a fost dragoste la prima vedere 🙏🏻❤️ @vladutalupau, te iubim cel mai mult, mamă eroină ⭐️”, a scris soțul Vlăduței în mediul online.

Inima mea toată sunteți voi! ❤️”, a răspuns Vlăduța printr-un comentariu.

Citeste si: Care este, de fapt, motivul pentru care Vlăduța Lupău a refuzat să ia numele soțului după căsătorie

Bineînțeles că nu a durat mult și mesajele au început să curgă. Fotografia are, deja, zeci de mii de like-uri și zeci de comentarii, iar acesta este abia începutul.

vlăduța-lupău-a-născut

Vlăduța Lupău a născut în urmă cu puțin timp.

[Sursa foto: Instagram: adiiirus]

Vlăduța Lupău a dezvăluit, în urmă cu doar câteva zile, cum vrea să nască

Cu doar două zile înainte ca minunea din viața lor să se întâmple, Vlăduța a primit întrebarea „cum vei naște?”. Artista a spus că și-ar dori să nască natural, dar acest lucru depinde dacă ar fi bine pentru bebeluș și pentru ea.

Cu toate acestea, soția lui Adi Rus a dezvăluit că nu exclude posibilitatea de a naște prin cezariană, dacă această variantă ar fi cea mai bună pentru ei, în special pentru copil.

„Vreau să încerc natural … însă, dacă nu se va putea sau, la cel mai mic sfat al doctorilor, trec pe cezariană. Important e să fie bebelușul bine … și, bineînțeles, și mama. Vedem”, a scris aceasta pe Instagram.

Acum, fanii așteaptă ca Vlăduța Lupău să își revină în urma nașterii și să facă și ea câteva declarații despre venirea copilului pe care au așteptat-o cu sufletul la gură foarte mulți ani.

Citeste si: Ce i-au interzis doctorii Vlăduței Lupău, înainte să nască? Iată ce mărturisiri neașteptate a făcut îndrăgita artistă!

În cadrul unui podcast, în urmă cu ceva timp, Vlăduța Lupău a mărturisit că a pierdut două sarcini, dar, acum, și-a văzut visul îndeplinit.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Poveşti picante din Brăila de altădată. De unde vine refrenul: „La tanti Elvira uşor se câştiga lira“ VIDEO

Vlăduța Lupău, dezvăluiri exclusive despre cum vrea să își crească copilul: "Copilul meu va fi îmbrăcat de la second-hand, va avea lucruri ieftine"

Doi francezi au descoperit cadavrul unui alpinist care ar fi murit cu decenii în urmă pe gheţarul Stockji din Elveţia

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

EXCLUSIV! Gestul făcut de soțul Vlăduței Lupău pentru artistă: "Asta spune totul!" Cântăreața este însărcinată cu primul ei copil

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies