Vizita Regelui Charles al III-lea în România: Ce program are Regele Marii Britanii?

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 29 mai 2023, 12:16

Regele Charles al III-lea va veni la data de 2 Iunie în România, pentru o vizită oficială

Sursa: Facebook The Royal Family

Vizita Regelui Charles al III-lea în România. Regele Charles al III-lea va veni la data de 2 Iunie în România, pentru o vizită oficială.

Vizita Regelui Charles al III-lea în România. Regele Charles al III-lea va avea prima vizită în străinătate, după încoronare, la data de 2 iunie, atunci când va veni în țara noastră. 

Citește și: Regele Charles al III-lea, vizită în România la scurt timp după încoronare! Motivul pentru care Monarhul va veni fără Regina Camilla

Vizita Regelui Charles al III-lea în România

Regele Charles al III-lea va veni la data de 2 Iunie în România, această mică escapadă a acestuia ar fi fost discutată de la ceremonia de încoronare, acolo unde a mers președintele Klaus Iohannis, alături de soția sa, dar și principesa Margareta împreună cu Principele Consort. 

În ziua în care Regele Charles al III-lea va veni în țară, acesta va fi așteptat de Președintele Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni, după care acesta va petrece o mini-vacanță în Transilvania, cel mai probabil în Valea Zălanului pe care o folosește ca și casă de oaspeți, urmând ca pe 6 iunie să meargă la Viscri. Pentru a face această vacanță cât mai frumoasă, dar și pentru a păstra unicitatea satului tradițional românesc, s-a decis interdicția mașinilor pe ulițele din acest sat.

Această vizită este prima după încoronare, dar și prima vizită a acestuia în țara noastră în calitate de Rege. Această locație este una preferată de Regele Charles, la care nu a putut să renunțe, așa cum a renunțat la tradiționala sa excursie la schi în Alpii Elvețieni, pe care a anulat-o pentru prima dată în 45 de ani, de frică să nu se accidenteze înainte de încoronare.

Citește și: Theo Rose a vorbit despre nuntă cu lacrimi în ochi! De ce nu va îmbrăca rochia de mireasă?!

Vizita ce va avea loc la data de 2 iunie va fi prima în care Regele Mihai nu se va întâlni cu Familia Regală a României deoarece aceasta va fi plecată în Iordania, la o nuntă foarte importantă, cea dintre Principele Moştenitor al Regelui Abdullah cu prinţesa Arabiei Saudite. 

Citește și: Descoperă cele 15 state peste care Regele Charles al III-lea este domnitor

Pensiunile din Viscri sunt 100% rezervate

Regele Charles al III-lea vine la data de 2 iunie în România, iar una dintre cele mai apreciate zone din țara noastră este satul Viscri din județul Brașov, acolo unde monarhul a achiziționat o casă tradițională în anul 2006, înscris în Patrimoniul Mondial UNESCO. Venirea acestuia în țară a ajutat pensiunile din zonă, la doar o săptămână până la venirea acestuia, camerele fiind rezervate 100%.

Încoronarea Regelui Charles al III-lea.   Regele Charles al III-lea al Regatului Unit a depus jurământul de încoronare

Nu doar locurile de cazare din Viscri au fost rezervate în totalitate, dar și cele din pensiunile apropiate de această zonă îndrăgită de Regele Charles al III-lea. Celebra casă deținută de Regele Charles al III-lea sau casa Prințului de Wales din Viscri poate fi vizitată de admiratori începând cu data de 1 aprilie. 

Citește și: Misterul rochiei purtate de Kate Middleton la încoronarea Regelui Charles al III-lea al Marii Britanii. Care este semnificația ascunsă

Surse: stiri.tvr.ro, alephnews.ro 

 


Episodul 15 al serialului turcesc serialului “Secrete de Familie” este difuzat la Kanal D vineri, 29 septembrie 2023. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.