Ce evenimente sunt organizate de Ziua Copilului în București?

Author: Bianca Vidoi

Ce evenimente sunt organizate de Ziua Copilului în București?

Sursa: Unsplash

Prima zi a lunilor de vară vine împreună cu o celebrare specială, Ziua Copilului, care este sărbătorită la data de 1 Iunie.

Orașele din țară se pregătesc să creeze cele mai frumoase activități pentru cei mici, iar aceasta este o listă cu activități pe care puteți să le faceți alături de copilul vostru în București.

Citește și: 1 Iunie 2023- Ziua Copilului: Patru locuri unde poți să mergi cu cel mic în această zi specială

Evenimente organizate de Ziua Copilului în București

Capitala României va deveni pe ziua de 1 Iunie un adevărat paradis pentru cei mici, iar părinții vor avea foarte multe locații de unde pot alege locul ideal pentru a petrece o zi de sărbătoare pentru copilul lor.

Părinții pot alege să meargă alături de cei mici la Art Safari Kids Edition, un loc unde întreaga familie poate admira expoziții de jocuri și jucării vintage de la Muzeul Jucăriilor, dar și costume, păpuși, filme și spectacole realizate în colaborare cu Teatrul Țăndărică, Teatrul „Ion Creangă”, Opera Comică pentru Copii, dar și ateliere de desen și pictură.

Platoul Sălii Polivalente din București se va transforma și acesta într-un adevărat paradis al celor mici, un loc de poveste unde aceștia își pot întâlni personajele preferate din povești, personajele preferate din cadrul pieselor de teatru de păpuși, diferite jocuri de

ștafetă. În cadrul acestui eveniment cei mici vor putea să fie pictați pe față, transformându-se astfel în cele mai iubite personaje din desene sau filme.

O activitate pe care părinții o pot face alături de cei mici este atelierul de pictat căsuțe. Această activitate va fi formată din mai mulți părinți și copii, ce vor fi nevoiți să lucreze în echipă să comunice, să se sfătuiască și să lucreze împreună pentru a da viață celor mai frumoase căsuțe pentru păsărele.

Parada Micilor Bicicliști va avea loc în Drumul Taberei, loc în care mașinile se vor opri pentru ca cei mici să poată pedala de ziua lor. 

Citește și: Ziua Copilului 2023: Idei de cadouri pentru cei mici în funcție de vârstă

Mesaje pentru cei mici de Ziua Copilului

Citește și: Theo Rose a vorbit despre nuntă cu lacrimi în ochi! De ce nu va îmbrăca rochia de mireasă?!

Fie ca toate zâmbetele tale să fie la fel de dulci precum cel pe care mi l-ai arătat când ai venit pe lume. La Mulți Ani!

La Mulți Ani, copil drag! Mami și tati te iubesc enorm și îți mulțumesc că ne-ai ales să fim părinții tăi! Trăieşte-ţi copilăria! Nu rata aceste momente fericite, care nu se mai întorc! La mulţi ani, fiule/fata mea!

Să îți păstrezi mereu zâmbetul cald, sufletul pur şi lumina în priviri cun erau în prima zi în care m-ai văzut. La Mulţi Ani, copil frumos și bun!

La Mulți Ani, copil frumos și bun! Să ai o viață plină de bucurii, norocul să te copleșească, iar ghinionul să te ocolească! Toate visele sa ți se îndeplinească!

Copilaria-i un zâmbet, un vis, e veselie, E pasarea ce alunecă-n zare, și-un gand pribeag de-o veșnicie. Copilaria-i o suavă floare. Bucură-te de copilărie! La Mulți Ani!

Viața mea ar fi pustie fără tine, întunecată fără lumina din ochii tăi, tristă fără zâmbetul tău, iar soarele și luna nu ar mai străluci la fel fără tine. La mulți ani, copilul meu!

La mulţi ani, copil frumos şi bun! Să ai o viaţă plină de bucurii, norocul să te însoţească şi toate visele să ţi se îndeplinească!

Vedetele Kanal D au dat startul Sarbatorilor de iarna! Simona Patruleasa si-a aniversat ziua de nastere alaturi de sute de oameni, in cadrul evenimentului din Bucuresti Mall - Vitan

Copil dulce, chiar dacă încă ești micuț, îți doresc să crești frumos, sănătos, inteligent, fericit, să-i bucuri pe mama și tata și întreaga lume. Să ai o copilărie frumoasă ca în povești, prieteni devotați, emoții plăcute și multe surpize care să-ți îndeplinească toate capriciile tale nevinovate.

Felicitări, la mulți ani! Îți doresc fericire, bucurie! Să ai mulți prieteni, pentru a-ți face viața mai distractivă. Îți doresc zâmbete ca să alunge tristețea. Și soarele mereu să strălucească pentru tine. Faptul că te-ai născut – deja e o sărbătoare! 

Citește și: Vacanța de 1 iunie- Rusalii 2023: Câte zile vor sta elevii acasă?

 


Episodul 15 al serialului turcesc serialului “Secrete de Familie” este difuzat la Kanal D vineri, 29 septembrie 2023. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.