Viviana Sposub, declarație neașteptată: „Vreau să îngrop clasamentul” Noi intrigi și replici acide în ediția de miercuri a emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities”, de la ora 22:30

,
bravo ai stil celebrities 8 decembrie 2021

Viviana Sposub, replici acide în ediția de miercuri a emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities”

[Sursa foto: Captură KANAL D]

La „Bravo, ai stil! Celebrities” lupta este din ce în ce mai dură, astfel că fiecare ediție aduce în fața telespectatorilor noi intrigi și conflicte. În ediția de miercuri a emisiunii, o afirmație pe care Viviana Sposub o va face va stârni din nou controverse.


In articol:

De la începutul competiției „Bravo, ai stil! Celebrities” și până în prezent, vedetele aflate în cursa pentru marele premiu au intrat de mai multe ori în conflict.

Replicile acide nu vor lipsi nici în ediția de miercuri a emisiunii. De această dată, cea care va pune paie pe foc va fi Viviana Sposub, concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities” făcând o declarație care le va determina pe restul concurentelor să reacționeze dur. 

Viviana Sposub, mai hotărâtă ca niciodată să câștige „Bravo, ai stil! Celebrities”: „Indiferent cine e pe primul loc, vreau să fiu și eu acolo!”

Toate concurentele aflate în competiția „Bravo, ai stil! Celebrities” visează la marele premiu și la titlul de cea mai stilată femeie din România, astfel că lupta începe să fie din ce în ce mai strânsă. Vedetele care au acceptat provocarea „Bravo, ai stil! Celebrities” au în minte strategii și fac eforturi pentru a-i impresiona pe jurați.

Miercuri, 8 decembrie 2021, la Kanal D va fi difuzată o nouă ediție a emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities”.

De la ora 22:30, concurentele rămase în competiție se vor întrece în ținute spectaculoase, sexy și cu care vor încerca să atragă toate privirile și să obțină steluțe din partea celor trei jurați.

Raluca Dumitru își va manifesta nemulțumirea în legătură cu felul în care oamenii se raportează la Ruxi, una dintre cele mai bune concurente din cadrul competiției stilistice. Este cunoscut faptul că Ruxi nu are stilist, în timp ce majoritatea concurentelor apelează la un specialist.

Cu toate acestea, Raluca Dumitru va sublina că, având în vedere regulile jocului, acest detaliu nu ar trebui să conteze. 

„Fiecare are dreptul să își aleagă, stilist sau nu. Asta nu înseamnă că dacă Ruxi nu are stilist, numai ea merită să câștige această competiție.”, va spune Raluca Dumitru în ediția de miercuri a emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities”.

Viviana Sposub va lua atitudine în ediția de miercuri „Bravo, ai stil! Celebrities”, concurenta dezvăluid că vrea să „îngroape” clasamentul.

Declarația ei va stârni controverse, restul concurentelor fiind uimite de schimbarea de atitudine a concurentei.

„Cât am fost eu pe locul I sau Pamfile nu a vrut să îngroape clasamentul. Poate credea că noi merităm mai mult decât Raluca?”, va spune Ruxi.

Viviana Sposub este mai hotărâtă ca niciodată să arate că merită să ajungă până în faza finală a competiției. 

„Indiferent cine e pe primul loc, vreau să fiu și eu acolo!”, va recunoaște Viviana Sposub de la „Bravo, ai stil! Celebrities”. 

Citeste si: Raluca Dumitru, cel mai bun moment din istoria Bravo, ai stil! Concurenta a luat 5 pe linie:"Ne-a lăsat muți aici! E dată dracului!"

Când se difuzează Bravo, ai stil! Celebrities la Kanal D?

Emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities” este cel mai îndrăgit show dedicat modei, iar vedetele rămase în competiție se luptă pentru a demonstra că știu foarte multe lucruri despre stil. Show-ul „Bravo, ai stil! Celebrities” poate fi urmărit de miercuri până vineri, de la ora 22:30, iar sâmbăta, emoțiile sunt la cote înalte, având în vedere că în această zi este organizată gala „Bravo, ai stil! Celebrities”, de la ora 22:00.

Citeste si: Viviana Sposub a recunoscut că nu e doar lapte și miere în relația cu George Burcea! Cine se inflamează cel mai repede dintre cei doi

 

Citește-ne pe

Citește și:

Se adâncește conflictul între Ruxi și Viviana Sposub la Bravo, ai stil! Celebrities:"Nu poți să iți permiți tu să zici că ești la același nivel cu una cu 11 ani mai mare...

Vaccinat cu 3 doze! M-am infectat. Nu-mi vine să cred! Ce să fac? Mă simt ca şi cum mi se desprinde carnea de pe os,a scris laureatul Nobel pentru Pace din 1983

Imaginile cu momentul în care Anamaria Prodan i-a dat un pumn lui Dan Alexa stârneau un val de reacții. Mulți s-au gândit că între ei ar fi o relație amoroasă, dar acum a ieșit...

Ce s-a intamplat, de fapt, cu Raluca Dumitru de a izbucnit in plans la Bravo, ai stil! Celebrities. Juratii stiu adevaratul motiv

Adina Halas, scoasa din sarite in culise de Raluca Dumitru: "Mi s-a părut că mă ia la mișto!"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies