Se adâncește conflictul între Ruxi și Viviana Sposub la Bravo, ai stil! Celebrities:"Nu poți să iți permiți tu să zici că ești la același nivel cu una cu 11 ani mai mare decât tine din toate punctele de vedere"

,
Viviana si Ruxi, nou conflict la Bravo, ai stil! Celebrities

Ruxi, ferma pe pozitie la Bravo, ai stil! Celebrities, in ce o priveste pe Viviana Sposub

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Este clar ca niciodata nu va exista vreo impacare intre Viviana Sposub si Ruxi la Bravo, ai stil! Celebrities.


In articol:

Cele doua concurente au ajuns să își facă noi rerposuri în cadrul competiției Bravo, ai stil! Celebrities și spun că vor încercă fiecare să minimizeze interactiuna una cu cealaltă pentru că nu le face deloc bine.

Viviana este cea care își dorește să o evite pe Ruxi explicând că de când a intrat în competiție se simte constant jignita de rivala ei și nu mai vrea să se simță agitata sub nicio forma.

Citeste si: Maurice Munteanu, mesaj acid pe Instagram pentru haterii care au zis ca a slabit cu ajutorul operatiei: "Eu nu vă pot da decât block!"

Viviana Sposub si Ruxi, un nou schimb de replici taioase la Bravo, ai stil! Celebrities

Viviana Sposub:"Personal, îmi doresc din ce în ce mai mult să mai tai din ele, din discuțiile cu Ruxi și mă agita, însă nu într-un sens bun. Îmi place să fiu agitata, însă nu așa. Nu îmi plac discuțiile cu Ruxi pentru că se ajuge la aceste remarci acide pe care eu nu le agreez. Sunt singura din platou care a primit niste etichete din partea acestei persoane care continua să mă jignească în aceasta emisiune. De fiecare data ai ținut să precizezi că sunt periculoasa și perversa, dar deja le iau că pe un compliment. E normal să reacționez și să îmi iau apărarea. Cred că ești răutăcioasă cu mine și în multe situații, este părerea mea și mi-o mențin ferma."

Ruxi, mesaj dur catre Viviana Sposub la Bravo, ai stil! Celebrities

Ruxi nu isi doreste un dialog sub nicio forma cu Viviana Sposub la Bravo, ai stil! Celebrities

Ruxi si Viviana Sposub, din nou la cutite la Bravo, ai stil! Celebrities

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Ruxi și-a exprimat ferm și ea punctul de vedere în ce o privește pe Viviana Sposub, iar cuvintele la adresa ei au fost unele foarte dure:"Nu îmi face placere să discut cu ea, nu îmi place să discut cu ea. Avem foarte multe diferențe intre noi, cel mai mare, că să fiu drăguță, este vârstă și cumva sunt 11 ani diferență intre noi. Nu poți să iți permiți tu să zici că ești la același nivel cu una cu 11 ani mai mare decât tine din punct de vedere al vieții și al tuturor lucrurilor."

Citeste si: Ce a apărut pe contul de Instagram al Madalinei Pamfile de 1 Decembrie și la câteva zile după descalificarea de la Bravo, ai stil! Celebrities

 

Citește-ne pe

Citește și:

SPECIAL | Povestea Smarandei Brăescu, femeia fantastică a României

Fiica Andei Adam și-a prezentat iubitul de ziua ei de naștere. Cum a reacționat vedeta de la Bravo, ai stil! Celebrities

Începe nebunia - CDC-ul din SUA declară alertă. OMS se reunește de urgență, din cauza virusului variola maimuței

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Madalina Pamfile, adevărul despre infectarea cu coronavirus: "Vreau să lamuresc aceasta situație pe online s-a zis că de ce nu s-a intrat în carantina!"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies