Ce a apărut pe contul de Instagram al Madalinei Pamfile de 1 Decembrie și la câteva zile după descalificarea de la Bravo, ai stil! Celebrities

,
Madalina Pamfile, imagine de milioane pe Instagram cu fetita cea mare

Ce a postat Madalina Pamflie pe Instagram de 1 Decembrie

[Sursa foto: Instagram]

Madalina Pamfile a parasit competitia Bravo, ai stil! Celebrities, insa vedeta isi tine fanii la curent cu tot ce face in viata de zi cu zi.


In articol:

Madalina Pamfile a fost o concurenta redutabila in competitia Bravo, ai stil! Celebrities si asta o recunoaste chiar Ruxi, una din cele mai mari rivale ale fostei concurente.

Ghinion sau nu, Madalina Pamfile a fost nevoita sa paraseasca competitia, asta dupa ce s-a infectat cu noul coronavirus si au fost multe reactii in mediul online in legatura cu aceasta situatie pe care fosta competitoare le-a lamurit in cadrul emisiunii Teo Show.

Citeste si: Cum și-a caracterizat Madalina Pamfile colegele de la Bravo, ai stil! Celebrities. Ce a spus despre Ioana Filimon și Nicoleta Dragne

Ce a postat Madalina Pamfile, fosta concurenta Bravo, ai stil! Celebrities, pe Instagram de 1 Decembrie

Cum si-a caracterizat Madalina Pamfile colegele de la Bravo, ai stil! Celebrities

Ce a spus Madalina Pamfile despre Nicoleta Dragne si Ioana Filimon

[Sursa foto: Captură KANAL D]

"Eu am plecat din tara cu test negativ și la întoarcere a fost pozitiv, l-am și repetat și de aceea în prima ediție nu s-a zis nimic pentru că noi am așteptat cel de-al doilea test care să ne confirme că 100% e pozitiv și nu pot parași acea tara.

Nu au intrat în contact cu mine, eu am fost negativa când am ieșit din tara. Eu sunt ok, mi-a rămas o tuse, mi-am făcut testele, am ieșit din carantina. Mi-a fost ușor, nu am stat la pat, nu am avut nevoie de oxigen."  

Imagine adorabila cu fiica cea mare a Madalinei Pamfile de 1 Decembrie, Ziua Nationala a Romaniei

Citeste si: Madalina Pamfile, adevărul despre infectarea cu coronavirus: "Vreau să lamuresc aceasta situație pe online s-a zis că de ce nu s-a intrat în carantina!"

Tot in cadrul aceleeasi emisiuni,

Madalina Pamfile a vorbit si despre mesajele care au deranjat-o teribil din mediul online referitoare la familia ei deoarece tine foarte mult la acest aspect fiind la mijloc cele doua fetite ale ei. Nu aș vrea că fetele mele să citească astfel de lucruri și că au fost făcute cu alt motiv decât cel real. Încerc să le ofer cea mai buna educație."  

Ce a postat Madalina Pamfile, fosta concurenta Bravo, ai stil! Celebrities, de 1 Decembrie

Imagine adorabila cu fiica Madalinei Pamfile de 1 Decembrie

[Sursa foto: Instagram]

Venind vorba de cele mai frumoase comori ale Madalinei, fosta concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities a posta cu ocazia zilei Nationale a Romaniei, 1 decembrie, cea mai frumoasa imagine de pana

acum cu fetita ei cea mare, Sophia in varsta de 3 ani si 2 luni. Imbracata in port traditional romanescu, fiica cea mare a Madalinei Pamfile, a topit inimile internautilor care au vazut poza pe contul de Instagram al Madalinei Pamfile.

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Fiica Andei Adam și-a prezentat iubitul de ziua ei de naștere. Cum a reacționat vedeta de la Bravo, ai stil! Celebrities

Sputnik V ar produce mai mulți anticorpi împotriva Omicron decât Pfizer (studiu)

Azi-noapte, părinții fetei din imagine (din Botoșani) au sunat la 112 și au dat-o dispărută pe fiica lor. Azi, după ore de căutări, polițiștii au găsit-o pe adolescentă la...

Madalina Pamfile, adevărul despre infectarea cu coronavirus: "Vreau să lamuresc aceasta situație pe online s-a zis că de ce nu s-a intrat în carantina!"

Detalii uluitoare din culisele nunții de peste 10.000.000 de dolari! Iată cum a fost organizată cea mai extravagantă nuntă din lume!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies