Virginia în rol de consilier în amor, gata să aprindă scânteia între Alexandra și Patrick! „În prezența ta îl văd binedispus!” Iată ce s-a întâmplat în casa fetelor și ce reacții s-au stârnit

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 25 iun 2024, 22:35

Virginia și-a asumat rolul de consilier în dragoste și a încercat să aprindă scânteia între Patrick și Alexandra! Iată ce s-a întâmplat în grădina din casa fetelor și cum au reacționat celelalte concurente!

Cel de-al treilea sezon al emisiunii Casa iubirii surprinde în continuare telespectatorii Kanal D, cu noi momente de senzație, concurenți din ce în ce mai dornici să își întâlnească jumătatea și să își clădească o relație serioasă, dar și multe răsturnări neașteptate de situație și tensiuni aprige generate fie din cauza geloziei, fie din prea mult orgoliu. După ce în ediția precedentă în centrul atenției s-au aflat Antoni și Bogdan, deoarece între ei a izbucnit un scandal de proporții, în ediția de astăzi, Virginia, Patrick și Alexandra au ajuns față în față în casa fetelor, unde au purtat o

conversație uluitoare.

Virginia în rol de consilier în amor, gata să aprindă scânteia între Alexandra și Patrick

În ediția de astăzi, în Casa iubirii a predominat o atmosferă romantică, deoarece Patrick i-a sugerat Virginiei să îl ajute să se apropie de Alexandra. Aflați în camera roșie, Virginia și Patrick au pus la cale un plan uluitor de a merge în casă fetelor pentru a purta o discuție cu Alexandra.

Ajunși în casa fetelor, Patrick și Virginia au poftit-o pe Alexandra în grădina pentru a purta o conversație, spre uluirea tuturor fetelor. Virginia și-a intrat rapid în rolul de consilier în amor și a început să îi adreseze Alexandrei o serie de întrebări despre Patrick, pentru a afla dacă aceasta are sau vreun interes în ceea ce îl privește pe carismaticul tânăr.

Citește și: Virginia, mesaj cu subînțeles la câteva zile după schimbul de replici cu Roberta: „Se victimizează din orice, oricând, sub orice circumstanță”

Virginia: Alexandra, eu astăzi sunt consilierul vostru personal! Sper că într-o zi să fiu și un terapeut de cuplu!

Patrick: Ea a studiat în acest domeniu și acum vrea să progreseze!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Ce a transmis Geta Sterp cu privire la persoanele care se jignesc în mediul online. „Cât de multe rabdă Dumnezeu!”

Virginia: Eu am vrut să mă ocup de casting pentru Patrick și mie mi s-a părut că te-ai încadra, dar nu pot să fiu sută la sută sigură și trebuie să discutăm!

Patrick: Ea este o expertă în domeniul "Patrick"!

Virginia și-a asumat rolul de consilier în dragoste și a încercat să îi apropie pe Patrick și Alexandra

În ciuda faptului că s-a numărat mereu printre cei mai râvniți și admirați concurenți atât în sezonul precedent cât și în sezonul al treilea, Patrick nu a reușit să își întâlnească sufletul pereche alături de care să formeze o relație de durata.

Citește și: Virginia, Robi, Sebastian și Roberta se întrunesc pentru o „ședință”! Băieții vor să înțeleagă ce au de împărțit Virginia și Roberta

În ediția de astăzi, în Casa iubirii, Virginia a decis să îl ajute pe amicul ei să se apropie mai mult de Alexandra. Chiar dacă această a mărturisit că a intrat în emisiune pentru a-l recuceri pe Gagea, fostul ei iubit, de curând, a recunoscut că îl admira pe Patrick pentru felul lui de a fi și pentru aspectul lui fizic și ar dori să îl cunoască mai bine.