Violonistul roman Florin Niculescu a primit titlul de "Cavaler in Arte si Litere" din partea Presedintelui Republicii Franceze

Artistii romani sunt tot mai recunoscuti pe plan mondial. Un violonist bucurestean a primit una dintre cele mai inalte distinctii ale republicii franceze.

Lui Florin Niculescu i-a fost inmanat titlul de "Cavaler in Arte si Litere", chiar de catre ambasadorul Frantei, intr-o ceremonie emotionanta.
Sa spui despre Florin Niculescu ca e un talent in arta jazz-ului, e prea putin. Publicatiile internationale vorbesc despre romanul nostru ca despre un as in improvizatia cu vioara.
"Sunt foarte bucuros si, in acelasi timp, magulit de aceste onoruri", a declarat Florin Niculescu.
Dupa anii '90, Florin Niculescu a plecat din tara si si-a construit o cariera de aur peste hotare insa revine mereu, cu placere, in Romania, pentru concerte. Distinctia primita de Florin Niculescu a mai fost acordata, de-a lungul anilor, unor artisti importanti de pe mapamond. Acum, romanii au un nou motiv sa ridice capul sus in Franta.

Lui Florin Niculescu i-a fost inmanat titlul de "Cavaler in Arte si Litere", chiar de catre ambasadorul Frantei, intr-o ceremonie emotionanta.  Publicatiile internationale vorbesc despre artistul roman ca despre un as in improvizatia cu vioara.  Sa spui despre Florin Niculescu ca e un talent in arta jazz-ului, e prea putin.

"Sunt foarte bucuros si, in acelasi timp, magulit de aceste onoruri", a declarat Florin Niculescu.

Dupa anii '90, Florin Niculescu a plecat din tara si si-a construit o cariera de aur peste hotare insa revine mereu, cu placere, in Romania, pentru concerte. Distinctia primita de violonistul roman a mai fost acordata, de-a lungul anilor, unor artisti importanti de pe mapamond. Acum, romanii au un nou motiv sa ridice capul sus in Franta.

##VIDEO138178##

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate