Vinerea Mare, ziua Judecatii pentru Radu Mazare. Edilul asteapta un verdict din partea judecatorilor

Este Vinerea Mare pentru primarul Radu Mazare. Edilul Constantei afla daca Lumina Sfanta din Noaptea de Inviere o va primi printre prieteni sau dincolo de gratii.

Verdictul este asteptat in aceasta dupa-amiaza. Edilul ar fi trebuit sa primeasca vestea cea mare inca de dimineata. Imbracat la patru ace, Mazare si-a facut aparitia la Inalta Curte de Casatie si Justitie. “Vinerea mare este ziua victoriei imotriva pacatului si a satanei, speranta mea e in dreptate” a spus Radu Mazare.

Dar, surpriza! Pesemene ca instanta si-a adus aminte ca suntem inca in Saptamana Patimilor, asa ca a decis ca si "patimile" primarului sa fie complete: a amanat decizia pentru aceasta dupa-amiaza. Unde va petrece primarul Pastele, e greu de spus. Exista o singura certitudine: decizia de astazi va fi una definitiva si irevocabila.

Iar daca o trece cu bine, primarul a promis sa petreaca Noaptea Invierii chiar in "gura lupului". Adica in cartierul de locuinte sociale construit recent, pentru care a fost acuzat ca a primit mita.

##VIDEO109714##

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate