Vila de protocol in care se va muta Traian Basescu NU e gata! Fostul presedinte mai are de asteptat pana se muta in casa noua

Pe principiul romanesc „incet, dar sigur”, vila in care fostul presedinte Traian Basescu ar fi trebuit sa se mute deja este, inca, un adevarat santier!

Muncitorii trebaluiesc de zor, dar parca nu au spor! Asa ca Traian Basescu nu se grabeste sa-si faca bagajele. Mai are de asteptat fostul presedinte pana se va muta in vila care i-a fost data de RAPPS. Desi Traian Basescu ar fi trebuit sa elibereze deja Vila Lac 3 pentru actualul presedinte Klaus Iohannis, lucrarile de refacere a cladirii sunt departe de a fi finalizate! Dovada? Muncitorii abia au reusit sa dea jos tencuiala scorojita de pe pereti!

Muncitorii nu stau o clipa. Trecatorii aud toata ziulica zgomotele facute de bormasina. Semn ca vila in care a stat Mioara Roman are nevoie de renovare totala. Asa ca nimeni nu stie cand va fi predata la cheie. Sa renovezi o vila prezidentiala nu e lucru usor: pe langa meseria pe care trebuie sa o stapanesti bine trebuie sa fii si discret! Iar zugravii ne arata ca stiu multe, dar nu pot da detalii!

Si nici macar Traian Basescu nu poate spune cand isi va strange bagajele pentru marea mutare! Cand se va muta din Vila Lac 3, Traian Basescu va fi vecin cu presedintele Klaus Iohannis. Doar o strada ii desparte!

##VIDEO133653##

 

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate