VIDEO Incendiul din Mamaia: s-a descoperit cauza dezastrului. Cladirea este distrusa in totalitate

Incendiul de la fostul club Bamboo din staţiunea Mamaia, care a izbucnit în cursul nopţii de luni spre marţi, a pornit de la un aragaz lăsat nesupravegheat.


In articol:

Clădirea a fost distrusă în totalitate, iar poliţiştii au deschis o anchetă.

Potrivit pompierilor constănţeni, clubul aflat în nordul staţiunii Mamaia nu funcţionează în această perioadă, iar în momentul izbucnirii focului, în jurul orei 01.00, în incintă se aflau doar câteva persoane, angajaţi ai clubului, care au ieşit din incintă fără probleme, potrivit mediafax.

Pentru stingerea flăcărilor au intervenit 60 de pompieri militari, cu şapte autospeciale de stingere şi o autoscară, iar în sprijinul lor au venit şi două autospeciale de la serviciile private, de la Midia şi din Portul Constanţa.

Pompierii au avut probleme cu alimentarea cu apă a autospecialelor, deoarece doi hidranţi din zonă nu funcţionau. Militarii au reuşit să lichideze incendiul după aproximativ patru ore de intervenţie, focul fiind foarte puternic, alimentat de multe materiale combustibile aflate în interiorul clubului.

Marţi, la faţa locului au mai rămas câteva echipaje, care au supravegheat zona în cazul în care ar mai fi existat focare, operaţiunea fiind finalizată în jurul orei 09.00.

Datorită eforturilor susţinute ale militarilor, focul nu s-a extins şi la cluburile sau terasele aflate în imediata apropiere a acestuia.

După primele cercetări, pompierii au stabilit drept cauză probabilă a incendiului un aragaz lăsat nesupravegheat. În urma incendiului, localul a fost distrus în totalitate.

Cazul este cercetat acum şi de către poliţiştii constănţeni, care urmează să stabilească inclusiv dacă nu cumva incendiul a fost declanşat intenţionat.

sursa: mediafax.ro

Citeste si: Dezastru total pentru Romania. Documentul care anunta o profunda criza economica incepand cu luna noiembrie

Citeste si: Principesa Margareta condamna crimele de la Caracal: "Discriminarea pe bază de gen este puternic înrădăcinată în România"

Citeste si: ALERTA: West Nile - O femeie a murit la Spitalul Victor Babes din Bucuresti, iar medicii suspecteaza ca pacienta ar fi contractat virusul ucigas

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate