[Video] Imaginile DEZASTRULUI! Uite ce a lasat CICLONUL in urma

Author: Raluca Vitu
Actualizat: 27 ian 2019, 12:34

123 localitati din 13 judete erau, duminica dimineata, nealimentate cu energie electrica 123 localitati din 13 judete, fiind afectati 78.480 de consumatori finali, anunta Ministerul Afacerilor Interne (MAI).

"Din punct de vedere al alimentarii cu energie electrica, conform situatiei distribuitorilor de electricitate, la ora 07.00 erau nealimentate cu energie electrica 123 localitati din 13 judete (BR, BZ, CL, CS, DB, DJ, GJ, HD, IF, IL, GR, PH si VL), fiind afectati 78.480 consumatori finali. Pentru remedierea avariilor se actioneaza in teren cu 134 echipe electrica", arata Ministerul Afacerilor Interne, intr-un comunicat de presa, potrivit mediafax. In judetul Ialomita raman la dispozitia oamenilor afectati de lipsa curentului electric cele 16 generatoare electrice de mare capacitate.

18 judete, respectiv Arad, Arges, Braila, Buzau, Calarasi, Constanta, Dambovita, Gorj, Giurgiu, Ilfov, Ialomita, Mehedinti, Olt, Prahova, Tulcea, Teleorman, Valcea si Vaslui, dar si Capitala au fost afectate de ploi si polei in ultimele 24 de ore. Astfel, pompierii au intervenit pentru evacuarea apei din 16 beciuri/curti, deblocarea a 37 autovehicule cu 52 de persoane, degajarea a peste 1.800
copaci, 26 stalpi de electricitate si a 80 cabluri electrice, fiind avariate 221 autoturisme.

 


Surpriză de proporții! O nouă concurentă a intrat în Casa iubirii! Julia a mărturisit că a venit pentru că a pus deja ochii pe doi băieți pe care își dorește să ii cunoască mai bine! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!