VIDEO | „Donator de viitor”. Bunica Ana, un înger pentru nepoți

,

Campania „Donator de viitor ajunge” in casele familiilor sarace, care cu greu isi cresc copiii. Langa Sibiu, o bunica s-a zbatut singura sa le ofere nepotilor ei o viata linistita si educatie, dupa mama lor a disparut fara urma. Cu ajutorul celor de la Sos Satele Copiilor, a reusit sa ii tina langa ea.

In satul Chirpar din Sibiu o intalnim pe Ana Gavriluta, bunica in a carei privire se pot citi deopotriva durerea si dragostea cu care si-a crescut singura, vreme de mai bine de 18 ani, nepotii.

Ana Gavriluta: Mama lor a plecat, fetita a fost pe clasa a treia si baiatul a fost pe a cincea. A plecat..la lucru in strainatate da nu stim pe unde. In ciuda greutatilor, s-a zbatut in fiecare zi sa le ofere o viata frumoasa celor doi copii. I-a invatat ca numai prin munca si daruire vor razbi in viata si le Le-a insuflat dragostea de carte si i-a inspirat sa viseze ca, intr-o zi, prin munca si daruire, vor razbi.

Copiii de ieri sunt, astazi, tineri cu aspiratii mari. Ambii si-au continuat studiile si dupa liceu si recunosc cu emotie ca, fara bunica, viata lor ar fi aratat cu totul altfel.

Bunica, vazuta ca un inger de cei doi nepoti, a avut sprijin de nadejade in ultimii ani. Pe asistentii sociali de la SOS Satele Copiilor, care s-au luptat sa ajunte aceasta familie sa nu se destrame. Sa nu ajunga acesti copii in orfelinat. In asociatie sunt oameni cu suflet care-si dedica mai tot timpul copiilor fara sansa.

In satul din Cisnadie o regasim pe Mariana Rusu. Inainte a fost cadru didactic, dar a renuntat la meserie ca sa salveze suflete aproape pierdute.

Ba mai mult, copilul ei a crescut cu cei de aici, din satul copiilor.

Pentru ca povestea sa mearga mai departe, e nevoie de bani. Satele copiilor supravietuiesc din donatii. Fiecare putem ajuta. Cu un SMS cu textul MAMA la 8844 putem dona 2 euro pe luna. Astfel donam viitor unor copii care altfel ar fi pierduti.

 

Citește și:

Calendar ortodox, 5 septembrie 2020. Ce mari Sfinti sunt praznuiti astazi!

Calendar ortodox, 27 august 2020. Ce mare Sfant este praznuit astazi!

Calendar ortodox, marti, 25 august. Sarbatoare importanta pentru toti romanii. Ce nu ai voie sa faci in aceasta zi!

Lapte toxic: cand devine laptele toxic pentru organism

Ce varsta are Bogdan Jianu, logodnicul Catalinei Ponor! Diferenta dintre ei este foarte mare


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies