Vicepresedintele american Joe Biden a ajuns la Bucuresti

Joe Biden, in România: Avem o obligaţie sacra sa fim alaturi de voi.

MASURI EXTREME de securitate la venirea vicepresedintelui american, Joe Biden, in Romania!

Mai e putin pana cand vicepresedintele american, Joe Biden, va ajunge in Bucuresti, iar masurile de securitate luate in Capitala sunt extreme

Inca de dimineata, politia si jandarmii au patrulat pe drumul care vine de la aeroportul Otopeni spre Bucuresti. Fiecare metru de sosea a fost cercetat in amanunt. Pirotehnistii au cautat orice urma de explozibil sau de alte substante care ar fi putut pune in pericol siguranta oficialului american.

Imediat dupa ce specialistii s-au lamurit ca nu exista pericole in zona podurilor si pasarelelor de pe DN 1, jandarmii si-au luat obiectivele in primire, pentru a securiza zona. Practic, din acel moment, sectorul de drum analizat de pirotehnisti este sigur pentru tranzitul coloanei oficiale, dar, trebuie pazit fara intrerupere.

Vizita vicepresedintelui american, Joe Biden, este una care a solicitat extrem de mult institutiile de securitate din Romania. Fiecareia dintre ele i s-au stabilit exact responsabilitatile. In afara de serviciile secrete din Romania, mai sunt implicate in asigurarea securitatii oficialului de la Washington politia, jandarmeria, dar si structuri ale armatei. Circulatia autovehiculelor se va desfasura in conditii normale, spun cei de la politia rutiera, care ne asigura ca nu vor fi dispuse restrictii majore de trafic.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate